Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Priljubljeni istrski chef David Skoko v tej oddaji raziskuje hrvaške vinograde in izjemna vina.
David Skoko se v tokratni epizodi odpravi v severno Dalmacijo, v posebno klet v Zadru. Posebnost je, ker sta njeno ime in ideja povezana z gibanjem francoskih garažnih vinarjev, nahaja pa se v preurejeni nekdanji vojašnici.
Vinogradništvo Degarra sta ustanovili dve družini, Pestići in Šulentići, njihovi vinogradi ob vznožju Velebita kljubujejo burji skozi vse leto. Rezultat njihove strasti je prva Decanterjeva nagrada v Zadrski županiji. Idealen jedilnik za vinarje, katerih vinograde pogosto prekriva tako imenovana sol, so morski sadeži: plava riba na več načinov in sladica iz fig.