Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Jutri, 27. 9. 2023
09:32 - 10:36
 
Nadaljevanka • Humoristični
64 min
Slovenija, 2017, S 5, E 17
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Ranko Babič
Vojko Belšak
Maja Blagovič
Ana Dolinar
Primož Forte
In še: Kristijan Guček, Jure Ivanušič, Matjaž Javšnik, Vesna Jevnikar, Franko Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Berto namesto Zale v Ljubljani sreča Avguština. Z Avguštinom razčistita marsikaj, kar je zadnje čase oba težilo. Berto se odpravi še do Zale, medtem pa Avguština v lastnem stanovanju najde Sergej. Sergej od Avguština izve, da Zala po novem dela v vinoteki. Sledi zelo čustveno srečanje Zale in Berta, ki pa se jima za piko na i pridruži še Sergej.

Marija in Bonifacij imata v svojih glavah zelo različne vizije prihodnosti svoje družine, predvsem Avguština. Razcep pripelje do fizične ločitve Bonifacija od Marije in celo do Bonifacijeve izjave, da mu je bilo kot duhovniku lepše, kot mu je kot zakonskemu možu in očetu. Zelnik in Mirica tako kot Bonifacij in Marija raziskujeta vsak po svoji poti. Medtem ko raziskovanje Zelnika pripelje na »argentinsko« sled, Zorico odnese v alkoholne hlape, obisk Adeline v trgovini in do končnega soočenja z Markom v gostilni.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane