Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Danes, 1. 6. 2023
09:30 - 10:25
 
Nadaljevanka • Humoristični
55 min
Slovenija, 2016, S 3, E 52
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Ranko Babič
Vojko Belšak
Maja Blagovič
Ana Dolinar
Primož Forte
In še: Kristijan Guček, Jure Ivanušič, Matjaž Javšnik, Vesna Jevnikar, Franco Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

V teku so priprave na poroko Maje in Žana, vendar njune priče odpovedujejo ena za drugo. Žan je obupan, a nazadnje le najde pravo pričo, Avguština. Berto je srečen zaradi poroke in vse upe za Gredič polaga nanju, Maja in Žan pa imata slabe novice zanj, saj odhajata v Ljubljano.

Zala je čisto iz sebe, ker misli, da je mogoče noseča. Zaupa se Maji, ki jo tolaži. Situacijo poslabšata Avguštin, ki je končno pripravljen pokazati svoje prave občutke, pa tudi Toni, ki ji razkrije, da sta ju Marko in Anica prevarala. Anica je pod pritiskom, ker Toni želi, da Bertu povedo resnico o vinu. Anica se odloči pobegniti s posestva, a Smiljan tokrat prevzame stvari v svoje roke ... Naredili bodo vse, da popravijo napako, ki so jo storili.

Ibro je šokiran, ko ugotovi, da je Tatjana ta, ki je govorila z novinarji. Elijina sreča zaradi sestrine poroke je kratkotrajna, ko izve, kaj so razkrili v časopisu.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane