Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Jutri, 27. 3. 2023
09:31 - 10:28
 
Nadaljevanka • Humoristični
57 min
Slovenija, 2016, S 3, E 4
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Ranko Babič
Vojko Belšak
Maja Blagovič
Ana Dolinar
Primož Forte
In še: Kristijan Guček, Jure Ivanušič, Matjaž Javšnik, Vesna Jevnikar, Franco Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Zala, Avguštin, Toni in Lena so v hudih skrbeh. Vse kaže, da je Zala z lopato ubila Leninega zvodnika. Naši junaki ga želijo na skrivaj nekam odpeljati in zakopati, a jim načrte prekriža Marija. Avguštin ne zdrži pritiska in se zateče k spovedi k Bonifaciju. Ibro od Eli izve, da je Selmi obljubila muslimansko poroko. Ko to izve Berto, ga skoraj kap. A Eli je odločna. Kar je obljubila, je obljubila. Ibra zgrabi panika.

Žare je ob novici o Aničini nosečnosti z njim več kot srečen. Razmišljati začne o drugačnem življenju. A Anica se ne da. Vztraja pri drznih scenarijih, ki dolgoročno prinašajo velike dobitke. Adelina začne intenzivno razmišljati o dogajanju na Grediču in pride do spoznanj, ki nakazujejo možnost, da je Marija ubila Tonko. Berto ji ne verjame. Po odgovore gre v župnijsko pisarno. Ko Adelina na že tako zlomljenega Bonifacija še dodatno pritisne, se Bonifacij dokončno zlomi. Škofa Alojzija zaprosi za premestitev.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane