Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Danes, 2. 6. 2023
09:16 - 10:21
 
Nadaljevanka • Humoristični
65 min
Slovenija, 2016, S 3, E 53
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Ranko Babič
Vojko Belšak
Maja Blagovič
Ana Dolinar
Primož Forte
In še: Kristijan Guček, Jure Ivanušič, Matjaž Javšnik, Vesna Jevnikar, Franco Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Berto in Žanov oče, ponosna predstavnika tradicije vinogradništva oziroma pomembne kulturne tradicije, se končno spoznata. Ti dve tradiciji spregovorita skozi njiju v zdravljicah, ki ju imata na poročni zabavi Maje in Žana. Žanov oče nagovor konča z zahvalo, da sta Maja in Žan med dvema tako pomembnima tradicijama izbrala kulturo in selitev v Ljubljano, česar Berto ni vedel. To ga dobesedno sesuje.

Toni v vinogradu Zali pove za prevaro z vinom. Zala, ki se že tako bori z vse močnejšo fizično slabostjo, je v šoku. Slabost se stopnjuje, da ostane na nogah le s pomočjo Tonija, v tistem pa pride Avguštin. Zali slabost rahlo popusti in dobesedno pobegne od njiju, Toni in Avguštin pa si priznata nekaj dejstev o njihovi lepi in težki povezanosti hkrati. Pred Gredič prideta prav v trenutku, ko Zala omedli.

Eli vidi članek, ki vso krivdo za uničenje najdišča pripisuje njej. Takoj ve, da je zadaj Tatjana. Sredi poročnega slavja se izmuzne in gre na fakulteto, da obračuna s Tatjano, Ibro pa ji sledi. Dekan nasuje Ibru pred noge sladke ponudbe za nadaljevanje kariere, vendar hoče Ibro rešiti Eli in predstaviti še drugo plat zgodbe.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane