Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Danes, 1. 12. 2023
15:06 - 16:25
 
Nadaljevanka • Humoristični
79 min
Slovenija, 2017, S 5, E 64
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovic, Jaka Suligoj, Ales Zemlja, Tomaz Lehpamer
Igrajo
Ranko Babic
Vojko Belsak
Maja Blagovic
Ana Dolinar
Primoz Forte
In še: Kristijan Gucek, Jure Ivanusic, Matjaz Javsnik, Vesna Jevnikar, Franco Korosec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Veselim svatom, ki na Grediču nazdravljajo mladoporočencema, se pridružita tudi Avguštin in Lena in oznanita, da bosta skupaj odšla na Madagaskar. Velika dobrotnica Anica podari družini svoj milijon.

Miričin odvetnik na svatbo prinese novico o Miričini smrti in da je Mirica ves svoj denar zapustila Smiljanu. Smiljan po maši, na kateri Rafael opere Svetetove, donira Avguštinu zajetno vsoto za revne na Madagaskarju. Denar, kot kaže, kar leti na Gredič. Zala dobi od Maria ček za izlito vino, tudi ona ga podari Avguštinu za revne na Madagaskarju.

Bertove hčerke pa spet odhajajo v svet. Smiljan, Anica in Tonko se vračajo v Argentino, Eli in Ibro odhajata v Vatikan, kjer oba čakajo nove poslovne priložnosti, Zala pa se vrača v Ljubljano. Sama. Toni spet odhaja na Norveško. Berto je ponosen na svoje hčere, najbolj pa na Majo, ki ostaja na Grediču in prevzema skrb za Špacapanove trte. Večstoletna družinska tradicija gre naprej!

Tudi Marija in Bonifacij se poslavljata od sina in njegove izbranke. Marko in Zorica dobita poziv na ločitveno obravnavo. Zala žalostna gleda za vlakom, s katerim odhaja Toni.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane