Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Ponedeljek, 12. 6. 2023
09:19 - 10:20
 
Nadaljevanka • Humoristični
61 min
Slovenija, 2016, S 3, E 59
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Ranko Babič
Vojko Belšak
Maja Blagovič
Ana Dolinar
Primož Forte
In še: Kristijan Guček, Jure Ivanušič, Matjaž Javšnik, Vesna Jevnikar, Franco Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Bonifacij in Marija se po romantični kolesarski avanturi vračata v Štorije in v realnost. Pristanek je še toliko trši, ko Marija izve, da je Zala noseča s Tonijem, njen sin pa se želi kljub temu poročiti z njo. Tudi za Berta je novica o Zalini nosečnosti z nekdanjim fantom precejšen šok. Ne razume več svojih hčerk in njihovih zapletenih ljubezenskih razmerij. Medtem pa Zala opravi še eno neprijetno nalogo: novico o svoji nosečnosti pove tudi bodočim starim staršem Zorici in Marku.

Na Zalino pobudo Berto zaradi bodočega skupnega vnuka le odpusti Marku prevaro z vinom. Začasno prekinjeni vinski posel z Vietnamom je spet aktualen. A čas jih preganja, zato vsi družno pošteno pljunejo v roke, da bi pravočasno odposlali pošiljko. Medtem ko drugi hitijo s polnjenjem in pakiranjem buteljk, pa je Ibro zaposlen s snemanjem reklame za impotenco, kar poskuša skriti pred drugimi, a ga pri tem nehote zaloti Žan. In to v precej kočljivi situaciji ...

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane