Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Danes, 21. 9. 2021
15:38 - 16:39
 
Nadaljevanka • Humoristični
61 min
Slovenija, 2016, S 3, E 42
7 /10
Brez ocene
Režija: Blaž Završnik, Boris Bezić, Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Lea Mihevc
Milan Vodopivec
Vesna Pernarčič Žunić
Janez Starina
Medea Novak
In še: Maja Blagovič, Nejc Cijan Garlatti, Franko Korošec, Gaja Filač, Robert Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

V porodni sobi zavlada panika, ko Marija ugotovi, da dete ni obrnjeno navzdol. A izkušena babica Marija spretno opravi s težavo, pri tem pa spet spravi v nezavest bodočega očeta Žana. Medtem ko njuna srčna kraljica Marija spravlja na svet novo Špacapanko, v gostilni Milan in Bonifacij odplačujeta svoj dolg s čiščenjem gostilne. Pri tem skoraj izvesta za ukradeno Špacapanovo vino sv. Marka, ki ga je Smiljan ukradel iz Bertovega kombija in pripeljal do Marka. Da bi odvrnil njuno pozornost, jima Marko prepusti točilni pult in odide s Smiljanom v štab novega skrivnega posla. Marijina snubca v Markovi odsotnosti pošteno načneta oštirjevo zalogo vina.

Medtem pa Marko in Smiljan po Aničinih navodilih Špacapanovo vino pretočita v Markove steklenice, Markovo pa v Špacapanove, ki jih Smiljan odpelje nazaj na Gredič in v kombi, ki ga bosta Zala in Avguštin odpeljala na vinski sejem. Maja na veliko začudenje vseh in še večjo jezo Anice rodi fantka, ki ga je povrhu vsega poimenovala Berto Frančeškin!

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane