Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Jutri, 26. 7. 2021
15:48 - 16:41
 
Nadaljevanka • Humoristični
53 min
Slovenija, 2016, S 3, E 1
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Bezić
Igrajo
Darja Krhin
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Potem ko je Lenin zvodnik ugrabil Zalo, ki jo hoče zamenjati za Leno, se zgodba dramatično zaplete, ko Lena pobegne. A Avguštin Zale ne pusti same v rokah nevarnega kriminalca. Bertova poroka z Adelino splava po vodi. Marija namreč nasilno odvleče župnika Bonifacija s seboj na reševalno akcijo Avguština iz rok pokvarjene Lene.

Eli, Ibro, Tatjana, Maja in Žan po drzni akciji pobega iz prisiljene poroke bežijo iz Bosne. A njihov beg se nepričakovano zaplete, ko v bosanskih gozdovih Žan v iskanju mirnega prostora za opravljanje velike potrebe zaide na minsko polje. Smiljan pa po tem, ko je videl Anico v Žaretovem objemu in doživel nesrečo, vztraja pri svoji odločitvi, da za vedno zapušča Anico. Anica je tako v šoku, da jo v bolnišnici obide slabost, ob čemer je razkrita šokantna skrivnost.

Lena na svojem begu priteče do vlaka za Trst in na svoje presenečenje tam sreča Tonija, ki se odpravlja na Norveško. Jima bo skupaj uspelo rešiti Zalo in Avguština?

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane