Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Danes, 6. 12. 2023
06:04 - 07:13
 
Nadaljevanka • Humoristični
69 min
Slovenija, 2017, S 5, E 66
7 /10
Brez ocene
Režija: Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Ranko Babič
Vojko Belšak
Maja Blagovič
Ana Dolinar
Primož Forte
In še: Kristijan Guček, Jure Ivanušič, Matjaž Javšnik, Vesna Jevnikar, Franco Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Skorajšnje trčenje Anice in Smiljana z Ibrom in Žanom se za vpletene dobro konča. Za Ibrov taksi in mlaja pa ne. Taksi je nevozen in Bertovi zeti morajo polomljena mlaja odnesti skozi vinograd do Grediča, da ju še pred poroko popravijo. Ibru se zdi, da doživlja deja vu.

Zala se po prepiru s Tonijem zaklene v spalnico. Poroka odpade! Toni pohiti v vas po svojo kitaro, da bi se s pesmijo odkupil svoji jezni nevesti. Bonifacij in Marija sta na misiji reševanja prstanov iz odtoka. A ker Marija polomi lestev, obtičita v odtoku. Avguštin in Lena se peš vračata v Štorije, med potjo pa Lena dobi popadke.

Marko in Zorica mislita, da je Toni odšel iz Štorij, ker je Zala odpovedala poroko. Jezni Marko z razočaranimi svati privihra na Gredič in se spre z Bertom. Zala, zgrožena nad tem, da je njen in Tonijev prepir prerasel v vsesplošni pretep, pobegne v kapelo, kjer jo objokano in strto najde Toni. Zala vztraja, da poroke ne bo. Toni s čustveno izpovedjo in pesmijo vendarle prepriča Zalo, da sta si usojena in da njuna ljubezen lahko združi sprti družini.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane