Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Jutri, 25. 6. 2021
14:13 - 15:11
 
Nadaljevanka • Humoristični
58 min
Slovenija, 2015, S 2, E 40
7 /10
Brez ocene
Režija: Blaž Završnik, Boris Bezić, Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Lea Mihevc
Milan Vodopivec
Vesna Pernarčič Žunić
Janez Starina
Medea Novak
In še: Maja Blagovič, Nejc Cijan Garlatti, Franko Korošec, Gaja Filač, Robert Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Smiljan skuša popraviti Tonkin portret, ki ga je Anica strgala na njegovi glavi zaradi prevare s »podpisi« mrtvecev. Smiljan je prepričan, da je likovno nadarjen, navsezadnje so njegovo osnovnošolsko sliko razobesili na razstavi v mestni hiši. Toda ko Bonifacij zagleda predelan Tonkin portret, je jasno, da se je s sliko zgodilo nekaj nenavadnega. Marija je prepričana, da je posegla »višja sila« in da jim Tonka z druge strani sporoča, kako nezadovoljna je z dogajanjem na Grediču.

Marko zasleduje Zorico na poti do Avguštinovega bivališča, zato je prepričan, da sta Avguštin in Zorica ljubimca. Da bi zakrila svoje dejanje, Anica za uničenje slike obtoži edino očitno škodoželjnico v hiši – Adelino. Berto spozna, da so se hčerke pod Aničinim vodstvom zarotile proti njemu. Kmalu ima vsega dovolj, zato z Adelino brez obotavljanja pobereta šila in kopita ter jo z avtodomom ucvreta lepšim avanturam naproti …

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane