Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Na sporedu
Planet TV 2
Ponedeljek, 29. 7. 2024
06:15 - 07:19
 
Nadaljevanka • Humoristični
64 min
Slovenija, 2015, S 2, E 52
7 /10
Brez ocene
Režija: Blaž Završnik, Boris Bezić, Boris Petkovič, Jaka Šuligoj, Aleš Žemlja, Tomaž Lehpamer
Igrajo
Lea Mihevc
Milan Vodopivec
Vesna Pernarčič Žunić
Janez Starina
Medea Novak
In še: Maja Blagovič, Nejc Cijan Garlatti, Franko Korošec, Gaja Filač, Robert Korošec
Prikaži več
Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plan privrejo vsa slovenska čustva.

Smiljanovo razkritje Aničinega rodovnika predstavlja pravi šok za vse prisotne. Najbolj seveda za Berta. In malo pozneje tudi za Marijo. Bonifacij se počasi sesipa pod težo vseh laži. Mariji zaupa, da se je odločil, da je čas, da povesta pravo resnico.

Avguštin želi urediti novo domovanje zase in za Leno, kar pa nekoliko moti Tonija, ki si ni predstavljal, da se bo ta igra razpletla v takšni smeri. Marija ugotavlja, da mora čim prej priti do spornega pisma. Preden ga Berto vidi in ugotovi, da rokopis ni Tonkin.

Pod vtisom zadnjih dogodkov se na Grediču med sestrami porodi dvom: ali so sploh Bertove? Kaj če je imel Bonifacij stalno razmerje s Tonko in so vse pravzaprav Bonifacijeve? Eli predlaga, da vse sestre opravijo test DNK in preverijo, ali so Bertove ali ne. Eli nikakor ne razume, kako lahko nekdo prikriva očetovstvo, to pa zlomi Ibra, ki ji prizna, da s Tatjano pričakujeta kar trojčke …

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane