Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Zvezdne steze: Onkraj

Star Trek Beyond

Deli z ostalimi:
Na sporedu
TV1000
Petek, 3. 5. 2024
18:25 - 21:00
 
Film • Znanstvena fantastika
155 min
Združene države Amerike, 2016
7 /10
80%
Režija: Justin Lin
Igrajo
Chris Pine
Zachary Quinto
Karl Urban
Zoe Saldana
Simon Pegg
In še: John Cho, Anton Yelchin, Idris Elba, Sofia Boutella, Joe Taslim
Prikaži več
Kapitan Kirk in posadka ladje Enterprise kot brodolomci obtičijo na oddaljenem svetu med sovražnimi pa tudi nekaterimi prijateljskimi tujimi bitji.

Posadka vesoljske ladje Enterprise se sredi petletne odprave na raziskovanju skrajnih kotičkov vesolja znajde pred eno svojih najhujših preizkušenj. Na oddaljenem, še neznanem koncu vesolja, jih iz zasede napade množičen in neustavljiv sovražnik pod vodstvom neusmiljenega vojaškega poveljnika Kralla, ki kapitana Kirka in njegovo posadko prisili, da zapustijo uničeno zvezdno plovilo ter poiščejo zatočišče na tujem planetu.

Brez možnosti, da bi oddali signal v sili, morajo kapitan Kirk, prvi častnik Spock, čemerni ladijski zdravnik Bones in zabavni vodja strojnice Scotty poskusiti navezati stik z zavezniki med Nezemljani, ki so že na planetu, in se skupaj upreti skrivnostnim sovražnikom. Ob pomanjkanju sodobnih tehničnih pripomočkov lahko računajo zgolj na pomoč uporniške vesoljske bojevnice Jaylah ter lastno iznajdljivost in pustolovski duh, če naj preprečijo medgalaktično vojno in množično smrt svojih rojakov.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane