Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Zlomljena krila

Butterfly on a Wheel

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Hrvatska radiotelevizija 1
Sobota, 2. 7. 2022
22:35 - 00:20
 
Film • Triler
105 min
Združene države Amerike, 2007
7 /10
61%
Režija: Mike Barker
Igrajo
Pierce Brosnan
Maria Bello
Gerard Butler
Emma Karwandy
Claudette Mink
In še: Desiree Zurowski, Nicholas Lea, Peter Keleghan, Samantha Ferris, Malcolm Stewart
Prikaži več
Neil in Abby imata popoln zakon in živita brez skrbi, dokler ne izgine njuna hči.

Neil in Abby (Gerard Butler in Maria Bello) imata popolno življenje in popoln zakon. Z ljubko hčerkico Sophie (Emma Karwandy) živita ameriške sanje, dokler Sophie nekega dne ne ugrabijo. S tem Neilov in Abbyjin varni mehurček, v katerem sta živela dotlej, poči.

Ne preostane jima drugega, kot da začneta vestno izpolnjevati, kar jima naloži ugrabitelj Ryan, za katerega se izkaže, da je hladen in preračunljiv sociopat, ki nima kaj izgubiti. V naslednjih štiriindvajsetih urah sta torej Neil in Abby prepuščena na milost in nemilost človeka, ki želi le eno: da izpolnita njegove ukaze. In kaj hitro se izkaže, kako grozne so njegove zahteve, kajti Ryan ni prišel po denar. Ne, hoče, da se Neilovo in Abbyjino življenje, ki sta ga gradila deset let, sistematično, košček za koščkom, uniči.

In medtem ko se njunemu dekletcu čas izteka, nesrečni par ugotovi, da bo postala njuna nočna mora še hujša. Soočiti se morata še z zadnjo Ryanovo srhljivo preizkušnjo: bosta ubila nedolžnega človeka, da bi rešila svojega otroka? V daljavi skozi okno koče brli osamljena luč in avto se ustavi. Neil ve, da je odločitev v njegovih rokah, ko mu Ryan preda pištolo.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane