Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Sobota, 16. 3. 2024
21:46 - 23:31
 
Film • Akcija
105 min
Združene države Amerike, 2018
6 /10
71%
Režija: Eli Roth
Igrajo
Bruce Willis
Vincent D'Onofrio
Elisabeth Shue
Camila Morrone
Dean Norris
In še: Beau Knapp, Kimberly Elise, Len Cariou, Jack Kesy, Ronnie Gene Blevins
Prikaži več
Paul Kersey je obupan, ko neznanci ubijejo njegovo ženo in surovo napadejo njegovo hčer. Prelevi se v uličnega pravičnika in se sklene maščevati.

Zagnani kirurg dr. Paul Kersey (Bruce Willis) občuti posledice nasilja v mestu šele tedaj, ko žrtve pripeljejo na njegovo urgenco. Nato pa njegovo ženo (Elisabeth Shue) in hčer (Camila Morrone), ki je v študentskih letih, napadejo na njihovem domu v predmestju.

Policiji se nerešeni zločini kopičijo, zato Paul v nebrzdani želji po maščevanju vzame pravico v lastne roke in izsledi napadalce. Anonimni pokoli zločincev zbudijo pozornost medijev, detektivi so mu tesno za petami in vse mesto se sprašuje, ali je smrtonosni maščevalec angel varuh nemočnih ali zločinska starka s koso.

Paul Kersey postane nekakšna razcepljena osebnost: zdravnik, ki rešuje življenja, in človek, ki jih tudi jemlje; mož in oče, ki skuša poskrbeti za svojo družino; skrivnostnež, ki se bojuje proti zločinu; kirurg, ki iz trupel osumljencev odstranjuje krogle, ter slehernik, ki išče pravico.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane