Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Zeleni sršen

The Green Hornet

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Sobota, 2. 12. 2023
13:10 - 15:10
 
Film • Akcija
120 min
Združene države Amerike, 2011
6 /10
43%
Režija: Michel Gondry
Igrajo
Seth Rogen
Jay Chou
Cameron Diaz
Tom Wilkinson
Christoph Waltz
In še: David Harbour, Edward James Olmos, Jamie Harris, Chad L. Coleman, Edward Furlong
Prikaži več
Brezdelni žurer se prelevi v super junaka: kot zamaskirani Zeleni sršen združi moči z genijem za tehnične napravice v boju zoper zločin.

Britt Reid (Seth Rogen) je sin uglednega medijskega mogotca, povsem zadovoljen z brezciljnim pohajkovanjem po zabavah – dokler njegov oče (Tom Wilkinson) ne umre v skrivnostnih okoliščinah, sinu pa zapusti velikanski medijski imperij.

Birtt sklene nepričakovano prijateljstvo z enim od očetovih bolj podjetnih in domiselnih uslužbencev, Katom (Jay Chou), in skupaj dobita priložnost, da prvič v življenju počneta nekaj smiselnega, da se bojujeta proti zločinu. Da bi se približala zločincem, se domislita popolne krinke: tudi sama se bosta izdajala za kriminalca. Zakon bosta varovala tako, da ga bosta na videz kršila.

Britt postane Zeleni sršen, maščevalec, ki vzame stvari v svoje roke in se na ulice poda skupaj s Katom. Kato s svojo genialnostjo in sposobnostjo oblikuje najnaprednejše orožje, Črnega lepotca, neuničljiv avto, mobilno, oboroženo trdnjavo, s katero se spravita nad zlikovce.

Zeleni sršen in Kato se hitro uveljavita in s pomočjo Brittove nove tajnice Lenore Case (Cameron Diaz) začneta preganjati moškega, ki ima v rokah losangeleško podzemlje, Benjamina Chudnofskyja (Christoph Waltz). A Chudnofsky ima svoje načrte, enkrat za vselej pokončati Zelenega sršena.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane