Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Vsota vseh strahov

The Sum of All Fears

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Sreda, 22. 3. 2023
12:35 - 15:10
 
Film • Akcija
155 min
Združene države Amerike, 2002
6 /10
49%
Režija: Phil Alden Robinson
Igrajo
Ben Affleck
Morgan Freeman
Ian Mongrain
Russell Bobbitt
James Cromwell
In še: Ken Jenkins, Bruce McGill, John Beasley, Philip Baker Hall, Al Vandecruys
Prikaži več
Jack Ryan je analitik CIE, ki mora ustaviti odpadniško skupino neonacistov, preden bi lahko sprožila vojno med ZDA in Rusijo.

Ben Affleck v napetem trilerju upodobi Jacka Ryana, knjižnega junaka iz romanov Toma Clancyja. Tokrat se znajde sredi politične krize med Ameriko in Rusijo.

Ko po nenadni smrti ruskega predsednika izvolijo novega vodjo države Nemerova, ki ga Ryan dobro pozna, ameriške obveščevalne službe ne vedo prav dobro, kakšno mnenje naj si ustvarijo o njem. Gre za miroljubnega politika ali pohlepnega skrajneža, ki razvija jedrsko orožje?

Medtem v nekem ameriškem velemestu raznese jedrsko bombo in med ranjenimi je tudi predsednik. Ryan med redkimi trdi, da za napad ni odgovoren Nemerov, vendar mu visoki častniki iz Bele hiše ne verjamejo povsem.

Medtem pa odpadniška skupina neofašistov pod vodstvom Dresslerja (Alan Bates) načrtuje jedrski napad med množično športno prireditvijo v ameriškem Baltimorju, s pomočjo atomske bombe, ki so jo pred časom dobili po zrušenju izraelskega bojnega letala.

Teroristično dejanje naj bi zanetilo vojno med supersilama, v jedrskem opustošenju pa bi teroristi prevzeli nadzor nad svetom.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane