Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Torek, 19. 12. 2023
17:00 - 18:55
 
Film • Akcija
115 min
Združene države Amerike, 2018
7 /10
Brez ocene
Režija: Ruben Fleischer
Igrajo
Tom Hardy
Michelle Williams
Riz Ahmed
Scott Haze
Reid Scott
In še: Jenny Slate, Melora Walters, Woody Harrelson, Peggy Lu, Malcolm C. Murray
Prikaži več
Novinar Eddie Brock proti svoji volji postane gostitelj zunajzemeljskega simbionta Venoma, grozljivega bitja, ki mu podeli nadnaravne moči.

Da je najljubši Marvelov negativec bolj priljubljen kot kdajkoli, gre zasluga izjemnemu Tomu Hardyju v vlogi Eddieja Brocka – preiskovalnega novinarja, ki se mu življenje obrne na glavo, ko proti svoji volji postane gostitelj zunajzemeljskega simbionta. Poleg njega igralsko zasedbo v eni glavnih vlog bogati tudi očarljiva Michelle Williams, za enkratno filmsko akcijo pa bo poskrbel režiser Ruben Fleischer, ki je znan po izjemnem občutku za humor ("Dobrodošli v deželi zombijev").

Venoma so leta 1988 ustvarili pisec David Michelinie ter risarja Todd McFarlane in Mike Zeck. Zunajzemeljski simbiot potrebuje človeka, da preživi, gostitelj pa v zameno dobi neverjetno moč. Čeprav je Venom prvotno nastal kot negativec, je sčasoma v nekaterih različicah pridobil status zabavnega antijunaka. Bodo Eddiejeve in Venomove združene moči zalegle v boju zoper še večje zlo, ki grozi vsemu svetu, še posebej proti močnejšemu in nevarnejšemu simbiotskemu tekmecu Riotu?

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane