Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Jutri, 24. 10. 2021
18:00 - 20:00
 
Film • Akcija
120 min
Združene države Amerike, 2018
6 /10
55%
Režija: Roar Uthaug
Igrajo
Alicia Vikander
Dominic West
Walton Goggins
Daniel Wu
Kristin Scott Thomas
In še: Derek Jacobi, Alexandre Willaume, Tamer Burjaq, Adrian Collins, Keenan Arrison
Prikaži več
Lara Croft je svojeglava hči ekscentričnega pustolovca, ki je izginil, ko je bila še najstnica. Zdaj išče otok, kjer so nazadnje videli njenega očeta.

Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot dostavljavka na kolesu kraljuje ulicam vzhodnega Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi.

Vendar Lara noče verjeti, da je mrtev, prav nasprotno. Čeprav so vsi prepričani, da ekscentričnega pustolovca lorda Richarda Crofta (Dominic West) ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da bi ga našla.

Tudi če njen oče tega nikoli ne bi dovolil. Lara se tako s pomočjo mladega kapitana Lu Rena (Daniel Wu) odpravi na zadnji kraj, kjer so videli njenega očeta: skrivnostni grobnici sredi ničesar, na otoku nekje pred japonsko obalo.

Kmalu po tem ugotovi, da ni edina, ki išče Richarda Crofta. Tudi sumljivi malopridnež Mathias Volgel (Walton Goggins) raziskuje otok in vse kaže na to, da je v povezavi z skrivnostno organizacijo Trinity. Larina naloga bo vse prej kot lahka.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane