Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Ti nisi ti

You're Not You

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Life
Sobota, 29. 1. 2022
12:05 - 14:20
 
Film • Drama
135 min
Združene države Amerike, 2014
7 /10
70%
Režija: George C. Wolfe
Igrajo
Hilary Swank
Emmy Rossum
Josh Duhamel
Stephanie Beatriz
Jason Ritter
In še: Julian McMahon, Ali Larter, Andrea Savage, Gerald Downey, Mike Doyle
Prikaži več
Kateino življenje se kar naenkrat obrne na glavo, ko izve, da ima nevarno bolezen. Za oskrbo najame študentko Bec in med ženskama se splete trdna vez.

Kate (Hilary Swank) je čedna, uspešna pianistka, ki ji zdravniki diagnosticirajo neozdravljivo bolezen gibalnih nevronov ALS (amiotrofična lateralna skleroza). Zmedena, neodločna Bec (Emmy Rossum) je vihrava študentka na kolidžu, ki bi rada postala rokovska pevka, a komajda obvladuje svoje divje ljubezenske zveze in vse druge odnose v svojem življenju.

Ko jo Kate najame za osebno negovalko in zakon bolne pianistke z možem Evanom (Josh Duhamel) doživi krizo, se morata mladi ženski zanesti in opreti le druga na drugo – ter na njun nenavaden, včasih težaven in drugič strašljivo odkrit odnos. Natančna in premišljena Kate sčasoma pride do živega spontani in temperamentni Bec, in obratno.

Soočili se bosta s svojimi napakami in obžalovanji ter razmisliti o tem, česa si v resnici želita. Med ženskama se razvije trdna vez, polna izzivov, ki ju vzajemno navdihne, da polno zaživita svoje življenje.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane