Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Terminator: Odrešitev

Terminator Salvation

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Četrtek, 2. 5. 2024
02:00 - 03:55
 
Film • Akcija
115 min
Združene države Amerike, 2009
7 /10
54%
Režija: McG
Igrajo
Christian Bale
Sam Worthington
Moon Bloodgood
Helena Bonham Carter
Anton Yelchin
In še: Jadagrace, Bryce Dallas Howard, Common, Jane Alexander, Michael Ironside
Prikaži več
V apokaliptičnem svetu bližnje prihodnosti, kjer stroji neusmiljeno iztrebljajo človeštvo, mora John Connor sprejeti vlogo odrešenika.

Četrto nadaljevanje franšize o terminatorju spremlja odraslega Johna Connorja (Christian Bale), medtem ko skuša organizirati odporniško gibanje, ki bi utegnilo biti zadnje upanje za človeštvo v vojni proti strojem.

V letu 2018 je John negotov glede prihodnosti, ko se nenadoma pojavi skrivnostni tujec po imenu Marcus Wright (Sam Worthington). Zadnje, česar se prišlek spomni, je čakanje na vrsto obsojenih na smrt. Ker ne ve, ali so Marcusa poslali iz prihodnosti ali rešili iz preteklosti, se Connor čedalje bolj sprašuje, ali je za človeštvo še kaj upanja, saj postajajo roboti vse močnejši in bolj napadalni kot kdaj prej.

Kaže, da Skynet pripravlja uničujoči zadnji napad, ki naj bi povsem uničil odpor ljudi. Connor in Marcus nimata druge možnosti, kot da se temu zoperstavita in napadeta kibernetično osrčje Skynetovih operacij. Ko se dokopljeta do njega, od bitk prekaljena vojaka naletita na srhljivo odkritje, ki bi utegnilo izbrisati človeško vrsto.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane