Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Četrtek, 24. 11. 2022
02:25 - 03:45
 
Film • Triler
80 min
Združene države Amerike, 2002
7 /10
64%
Režija: Joel Schumacher
Igrajo
Colin Farrell
Kiefer Sutherland
Forest Whitaker
Radha Mitchell
Katie Holmes
In še: Paula Jai Parker, Arian Ash, Tia Texada, John Enos III, Richard T. Jones
Prikaži več
Medijski svetovalec Stu Shepard je ujet v telefonski govorilnici, potem ko mu skrivnostni klicatelj pove, da ga bo ustrelil, če odloži slušalko.

Kaj storiš, če slišiš zvoniti telefon v javni govorilnici? Veš, da gre za napačno številko, a slušalko dvigneš nagonsko. Zvoneči telefon zahteva, da odgovoriš klicu, a ko to stori Stu, se zaplete v mučno igro. Če odloži, mu pove klicatelj, bo umrl pod streli.

Nenadno in šokantno nasilno dejanje v bližini govorilnice pritegne pozornost policije, ki prispe z majhno vojsko ostrostrelcev. Prepričani so, da je nevarni mož s puško Stu, ne pa nevidni klicatelj, za katerega sploh ne vedo. Poveljujoči policaj, stotnik Ramey, skuša prepričati Stuja, naj pride iz govorilnice.

A niti Ramey, niti njegova ekipa, niti medijski cirkus, ki privihra na prizorišče, niti Stujeva žena, niti njegova stranka in morebitna ljubimka Pamela, ne vedo, da jih ima klicalec na muhi. Ko se popoldne preveša v večer, mora Stu, utelesitev neetičnega, samozadostnega bivanja, skozi nepričakovano in nenadno moralno preizkušnjo.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane