Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Stepfordske ženske

The Stepford Wives

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Life
Ponedeljek, 25. 10. 2021
12:00 - 13:55
 
Film • Drama
115 min
Združene države Amerike, 2004
5 /10
Brez ocene
Režija: Frank Oz
Igrajo
Nicole Kidman
Matthew Broderick
Bette Midler
Glenn Close
Christopher Walken
In še: Roger Bart, David Marshall Grant, Jon Lovitz, Dylan Hartigan, Fallon Brooking
Prikaži več
Zakonca Eberhart se z Manhattna preselita v elitno predmestje Stepford v Connecticutu. Tam možje skrivaj zamenjujejo svoje žene z ubogljivimi roboti.

Kot najmlajša predsednica v zgodovini televizijske mreže ima Joanna Eberhart (Nicole Kidman) cvetočo kariero, poleg tega pa še ljubečega moža in dva čudovita otroka.

Nenadoma pa se njen svet poruši: izgubi službo in doživi živčni zlom. Joanna in njen mož Walter (Matthew Broderick) morata razmisliti, kaj jima je v življenju pomembno, in tako se družina preseli v idilično mestece Stepford. A tam se dogaja nekaj čudnega.

Da v paradižu nekaj smrdi, je jasno tudi pisateljici Bobbie (Bette Midler) in arhitektu Rogerju (Roger Bart), ki se je s svojim ljubimcem nedavno priselil v Stepford. Tisto, kar najbolj izstopa, so ženske; vse so lepe, srečne in neverjetno spretne pri ročnih delih.

Vsaka zna kuhati, peči, urejati hišo, ki je vedno brezhibno pospravljena, kositi travo, se igrati z otroki, zvečer pa še vedno vse pozdravijo svoje može v čipkastem spodnjem perilu in jim privoščijo nepozabno noč. Joanna se v novem domu počuti vse slabše, Walter pa razumljivo uživa. Seveda pa ni vse tako idealno, kot se zdi navzven.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane