Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Stari, rad te imam

I Love You, Man

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Life
Sobota, 25. 9. 2021
12:10 - 14:20
 
Film • Komedija
130 min
Združene države Amerike, 2009
7 /10
74%
Režija: John Hamburg
Igrajo
Paul Rudd
Jason Segel
Rashida Jones
Sarah Burns
Greg Levine
In še: Jaime Pressly, Jon Favreau, Jane Curtin, J.K. Simmons, Andy Samberg
Prikaži več
Uspešen nepremičninski agent Peter je našel srečo z lepo Zooey, toda pred poroko mora najti še pravega prijatelja, ki bi bil lahko njegova priča.

Romantične komedije imajo pogosto enako izhodišče – fant sreča dekle, fant dobi dekle, fant izgubi dekle, fant ponovno osvoji dekle. Romantična komedija Johna Hamburga pa se loteva povsem drugačne teme. Romanca je seveda navzoča v filmu, ampak glavni odnos v zgodbi poteka med dvema povsem drugačnima moškima.

Peter Klaven (Paul Rudd) je uspešen nepremičninski agent, ki ob zaroki s svojim sanjskim dekletom Zooey (Rashida Jones) spozna, da nima nobenega moškega prijatelja, ki bi lahko bil njegova poročna priča. Poda se na vrsto "moških zmenkov", da bi našel najboljšega prijatelja, seveda pa to privede do vrste nerodnih in komičnih zapletov.

Spozna Sydneyja Fifa (Jason Segel), uživaškega, karizmatičnega fanta, ki je popolno Petrovo nasprotje. A nasprotja se privlačijo, pravijo, in možaka vzpostavita nenavadno tesen odnos. A bolje ko se razumeta, bolj trpi Petrova zveza z Zooey, zato se mora Peter nazadnje odločiti in izbrati med novim najboljšim prijateljem in svojim dekletom. Na dveh stolčkih očitno ne more sedeti.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane