Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
STAR Movies
Torek, 8. 10. 2024
22:15 - 00:20
 
Film • Grozljivka
125 min
Nemčija, 2005
6 /10
49%
Režija: John Polson
Igrajo
Robert De Niro
Dakota Fanning
Famke Janssen
Elisabeth Shue
Amy Irving
In še: Dylan Baker, Melissa Leo, Robert John Burke, Molly Grant Kallins, David Chandler
Prikaži več
Veliko otrok se je živahno igro rado igralo tudi z namišljenimi prijatelji. Toda namišljeni prijatelji so včasih lahko še preveč resnični.

Za deklico Emily Callaway (Dakota Fanning) skrivalnice z namišljenim prijateljem Charliejem postanejo vse prej kot preproste in nedolžne. Namesto tega se znajde sredi vrste vse bolj strašnih dogodkov, ki jih celo njen oče David (Robert De Niro) ne more preprečiti. Kdo oziroma kaj je Charlie, se sprašuje David. Kako ima lahko izmišljen lik takšno moč nad njo? Morda Charlie sploh ni namišljen, temveč zlonameren človek iz mesa in krvi? Emily skriva neverjetno skrivnost.

Na začetku zgodbe nenadoma umre Callawayeva žena Alison (Amy Irving), kar zelo prizadene Emily. Oče in hči se preselita na podeželje, da bi Emily lahko pozabila na življenje na Manhattnu z materjo. Kmalu za tem se Emily spoprijatelji s Charliejem. Sprva David meni, da bo Charlie pozitivno vplival na Emily in da bo z njegovo pomočjo lažje izrazila svoja čustva, toda zaradi vrste strašnih dogodkov si mora priznati nepredstavljivo: Charlie bi lahko bil resničen ... in če je temu tako, ga je treba ustaviti.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane