Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Seks v mestu 2

Sex and the City 2

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Sobota, 28. 5. 2022
16:50 - 19:55
 
Film • Komedija
185 min
Združene države Amerike, 2010
5 /10
43%
Režija: Michael Patrick King
Igrajo
Sarah Jessica Parker
Kristin Davis
Cynthia Nixon
Kim Cattrall
Minglie Chen
In še: Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Alexandra Fong, Parker Fong
Prikaži več
Carrie, Charlotte in Miranda so poročene, a še vedno željne zabave. Ko jih Samantha vzame s seboj v Abu Dabi, se spomnijo svojega starega življenja.

Zabava, moda in prijateljstvo - vse to in še več se vrača s "Seksom v mestu 2". Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) in Miranda (Cynthia Nixon) spet zagrizejo v Veliko jabolko in še kaj drugega, pri tem pa se ukvarjajo z lastnimi živahnimi življenji in ljubeznimi – v filmskem nadaljevanju, ki se naravnost lesketa.

Kaj se zgodi, ko rečete: "Vzamem"? Življenje prinaša vse, kar so si dame kdaj želele, a to ne bi bil "Seks v mestu", če se za ovinkom ne bi skrivalo presenečenje. Tokrat v obliki glamurozne in sonca polne pustolovščine, ki dekleta iz New Yorka popelje na enega najbolj luksuznih, eksotičnih in živahnih krajev na svetu, kjer se zabava ne konča in kjer za vsakim ovinkom čaka kaj skrivnostnega.

Ta pobeg je za štiri prijateljice kot naročen, saj so se znašle v tradicionalnih vlogah zakona, materinstva in še česa, proti čemur se bojujejo z vsemi štirimi. Navsezadnje: včasih je treba le pobegniti s prijateljicami.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane