Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Šazam!

Shazam!

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Sobota, 3. 6. 2023
20:00 - 22:15
 
Film • Akcija
135 min
Združene države Amerike, 2019
7 /10
82%
Režija: David F. Sandberg
Igrajo
Zachary Levi
Mark Strong
Asher Angel
Jack Dylan Grazer
Adam Brody
In še: Djimon Hounsou, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth
Prikaži več
Štirinajstletni Billy se sreča s čarodejem in ta ga spremeni v superjunaka. Vendar Billy kmalu ugotovi, da si je nakopal tudi smrtnega sovražnika.

V vseh nas se skriva superjunak in le malo čarovnije je potrebne, da pride na plano. V primeru Billyja Batsona (Asher Angel) to pomeni glasni klic: "Šazam!" in iznajdljivi fant iz krušne družine se hipoma spremeni v odraslega superjunaka po imenu Šazam (Zachary Levi), sposobnost, ki mu jo je prijazno dodelil starodavni čarodej.

Vendar se v mišičastem telesu še vedno skriva duša najstnika in ta počne tisto, kar bi počel vsak mladostnik na njegovem mestu: zabava se s pridobljenimi supermočmi. Lahko leti? Ali ima rentgenski vid? Lahko strelja žarke iz dlani? Mu bo uspelo izogniti se šolskim preizkusom znanja?

Šazam raziskuje meje svojih sposobnosti z lahkomiselno radostjo otroka; vendar bo kmalu postavljen na preizkušnjo, saj ugotovi, da si je z novo podobo nakopal tudi smrtnega sovražnika: Dr. Thaddeusa Sivano (Mark Strong), ki ga je čarodej nekoč zavrnil.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane