Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Romanca v slogu

Romance in Style

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Sreda, 17. 7. 2024
10:35 - 12:00
 
Film • Komedija
85 min
Kanada, 2022
7 /10
81%
Režija: Michael Robison
Igrajo
Jaicy Elliot
Benjamin Hollingsworth
Connie Manfredi
Jorja Cadence
Daylin Willis
In še: Laura Soltis, Paul Essiembre, Nadine Sanguyo, Sharon Crandall, Alex Poch-Goldin
Prikaži več
Oblikovalka z zapeljivimi oblinami iz Brooklyna in čedni magnat ter izvršni direktor revije najdeta ljubezen med delom na novem projektu.

Ella Richards dela kot šivilja, da bi plačala račune, a je tudi modna oblikovalk. Osredotoča se na oblikovanje oblačil za močnejše postave, saj iz lastnih izkušenj ve, da jih modna industrija pogosto zapostavlja.

Katie, njena najboljša prijateljica in sostanovalka, si želi postati modna urednica, čeprav delo v uredništvu prestižne modne revije Look ni prijetno. Ko Ella pomaga Katie pri pomembnem snemanju, je tam tudi Derek Colby. Njegov oče, lastnik revije, mu je namreč naročil, da prouči upad dohodkov.

Derek skrivaj zaprosi Ello za pospešeni tečaj modnega oblikovanja, da bi mu pomagala pri tej nalogi. Izbere jo zaradi njenega znanja o modi in ker se zdi, da se ga v nasprotju z večino ljudi ne boji. Poleg tega, da pripada mogočni družini, je namreč eden najbolj zaželenih samskih moških v New Yorku.

Ko Derek preživlja več časa z Ello, ugotovi, da bi bila vključitev oblačil za močnejše osebe koristna za revijo. Medtem pa se začne v Ello tudi zaljubljati.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane