Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Planet TV 2
Nedelja, 11. 6. 2023
22:54 - 00:49
 
Film • Akcija
115 min
Združene države Amerike, 2006
7 /10
76%
Režija: Sylvester Stallone
Igrajo
Sylvester Stallone
Burt Young
Antonio Tarver
Geraldine Hughes
Milo Ventimiglia
In še: Tony Burton, A.J. Benza, James Francis Kelly III, Talia Shire, Lou DiBella
Prikaži več
Trideset let po prvem dvoboju si Rocky Balboa še zadnjič nadene rokavice za poslednji spopad z boksarskim prvakom Masonom Dixonom.

Pred tridesetimi leti je bil mož brez prihodnosti. Delal je za majhnega oderuha na južni strani Filadelfije. Ko se je po golem naključju znašel v ringu z razvpitim prvakom Apollom Creedom, je bila to življenjska priložnost. Želel si je samo iti do konca. Njegova pogum in vztrajnost tako v ringu kot v življenju sta milijonom vlila upanje.

Zdaj ko so dnevi slave mimo, nekdanji italijanski žrebec Rocky Balboa (Sylvester Stallone) ob večerih pogreva stare zgodbe z rednimi gosti svoje restavracije Adrian’s, ki jo je poimenoval po pokojni ženi, za katero po tihem žaluje. Njegov sin (Milo Ventimiglia) noče več preživljati časa z njim, preveč je zaposlen z lastnim življenjem.

Čas in življenjski udarci so uklonili Rockyja, zmaličili njegove pesti, upognili njegova ramena in mu vzeli vse, razen njegovih zgodb. V srcu pa je še vedno isti. V svojem srcu je še vedno borec.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane