Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Sobota, 11. 12. 2021
06:00 - 08:20
 
Film • Akcija
140 min
Združene države Amerike, 1994
7 /10
76%
Režija: James Cameron
Igrajo
Arnold Schwarzenegger
Jamie Lee Curtis
Tom Arnold
Bill Paxton
Tia Carrere
In še: Art Malik, Eliza Dushku, Grant Heslov, Charlton Heston, Marshall Manesh
Prikaži več
Harryjeva žena je prepričana, da je njen soprog dolgočasen prodajalec računalnikov, v resnici pa je agent pod krinko za petami teroristom.

V adrenalinskem akcijskem trilerju oskarjevca Jamesa Camerona je superzvezdnik Arnold Schwarzenegger vrhunski tajni agent pod krinko, ki skuša uspešno (in predvsem skrivaj) vijugati med nevarno kariero ter družinskim življenjem.

Harry (Arnold Schwarzenegger) in Helen Tasker (Jamie Lee Curtis) sta srečno poročena že 15 let. Žena je prepričana, da je njen soprog dolgočasen prodajalec računalnikov, a je v resnici posebni agent za petami teroristom in njihovim načrtom o svetovni prevladi.

Ko Harry nekoč posumi, da ga v zakonu zdolgočasena soproga vara, uporabi vse svoje metode in vire, da bi se o tem prepričal – in pri tem ženi nehote ponudi doživetje razburljive pustolovščine, ki si je tako strastno želi.

V resnici Helen nima ljubimca, a so zato grozeči teroristi nadvse resnični, Harry in Helen pa se znajdeta v vlogi ugrabljencev prav tistih zločincev, ki jih je Harry tako dolgo zasledoval.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane