Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Ponedeljek, 22. 1. 2024
00:20 - 02:45
 
Film • Kriminalka
145 min
Nemčija, 2000
8 /10
85%
Režija: Steven Soderbergh
Igrajo
Benicio Del Toro
Jacob Vargas
Andrew Chavez
Michael Saucedo
Tomas Milian
In še: Jose Yenque, Emilio Rivera, Michael O'Neill, Michael Douglas, Russell G. Jones
Prikaži več
Predsednik komisije za boj proti trgovini z mamili izve, da je njegova hči odvisnica. Agenta ščitita vohuna, preprodajalčeva žena pa poskrbi za posel.

V Mehiki policist Javier (Benicio Del Toro) s svojim partnerjem prestreže večjo pošiljko mamil, ki potuje proti meji z ZDA, vendar se znajdeta v ujetništvu mehiške vojske, saj med policijo in vojsko ne obstaja dogovor o sodelovanju, večina ljudi pa je podkupljenih.

Kalifornijski preprodajalec pričakuje večjo pošiljko mamil, a na sledi sta mu vladna agenta (Don Cheadle in Luis Guzman), v San Diegu pa se nahaja tudi rezidenca milijonarja Ayala in njegove žene Helene (Catherine Zeta-Jones), ki ne ve ničesar o moževih zločinskih poslih.

To se zdi najboljši trenutek za imenovanje konservativnega sodnika Roberta Wakefielda (Michael Douglas) na vodilno mesto operacije za končno zmago v dolgotrajni in dragi vojni oblasti s preprodajalci droge.

Wakefield se pripravlja na nadzor nad zveznimi silami za boj proti drogam in jih skuša povezati z mehiškimi. S težavami, povezanimi z mamili, pa se spopada tudi v zasebnem življenju, saj ugotovi, da se je v vrtinec drog ujela tudi njegova najstniška hči.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane