Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Pošasti proti Nezemljanom

Monsters vs. Aliens

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Nedelja, 4. 6. 2023
08:15 - 09:50
 
Film • Animirani
95 min
Kanada, 2009
6 /10
60%
Režija: Rob Letterman, Conrad Vernon
Igrajo
Nina Ivanič
Jožef Ropoša
Jernej Kuntner
Ko Susan zadane meteorit in jo spremeni v velikanko, postane del ekipe pošasti, ki ji je vlada ukazala, naj ubrani Zemljo pred vesoljskim genijem.

Ko na Susan Murphy (Reese Witherspoon) na poročni dan iznenada trešči meteor, v trenutku zraste v 15-metrsko velikanko. Pridrvi vojska, ki Susan ujame in jo odpelje v tajno vojaško oporišče.

Tam ji nadenejo "pošastno" ime Agromnika in zaprejo k druščini drugih nenavadnih stvorov, ki jo sestavljajo genialni dr. Ščurek (Hugh Laurie), mišičasti pol opičnjak in pol riba Manjkajoči člen (Will Arnett), želatinasto neuničljivi Bob (Seth Rogen) ter 105-metrska ličinka Insektozaver.

Vendar tam ne ostanejo dolgo. Na Zemlji namreč pristane skrivnostni robot iz vesolja in sproži paniko, ko poskus miroljubne navezave stikov propade. V obupanem zadnjem poskusu, da bi rešili planet, predsednik ZDA (Stephen Colbert) odobri predlog generala G. R. Abnerja Shunterja (Kiefer Sutherland), da bi robota napadli s pošastmi, ki jih je skrivaj uspel ujeti v zadnjih 50-ih letih.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane