Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Popolni spomin

Total Recall

Deli z ostalimi:
Na sporedu
STAR Movies
Petek, 22. 12. 2023
23:00 - 01:30
 
Film • Znanstvena fantastika
150 min
Združene države Amerike, 2012
6 /10
47%
Režija: Len Wiseman
Igrajo
Colin Farrell
Kate Beckinsale
Jessica Biel
Bryan Cranston
Bokeem Woodbine
In še: Bill Nighy, John Cho, Will Yun Lee, Milton Barnes, James McGowan
Prikaži več
Nova različica kultnega filma iz 90. let, kjer v futurističnem svetu bližnje prihodnosti spoznamo povsem običajnega tovarniškega delavca Douga.

Popolni spomin je akcijski triler o realnosti in spominu, ki ga je navdihnila slavna novela We Can Remember It For You Wholesale Philipa K. Dicka. Dobrodošli v Rekallu, podjetju, v katerem vaše sanje lahko spremenijo v prave spomine.

Čeprav ima tovarniški delavec Douglas Quaid (Colin Farrell) prelepo ženo (Kate Beckinsale), ki jo ima rad, se mu ta mentalna potovanja zdijo popolne počitnice, na katerih bi pozabil na naporno življenje – pravi spomini življenja super vohuna bi bili lahko prav tisto, kar potrebuje.

A ko se postopek grozljivo sfiži, Quaid postane preganjan mož. Je na begu pred policijo – vodi jo kancler Cohaagen (Bryan Cranston) – in ne more zaupati nikomur, razen morda bojevniški upornici (Jessica Biel), ki dela za vodjo skrivnega upora (Bill Nighy).

Črta med realnostjo in fantazijo postane vse bolj zabrisana, usoda njegovega sveta pa visi na nitki, ko Quaid odkrije svojo pravo identiteto, pravo ljubezen in pravo usodo.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane