Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Četrtek, 2. 5. 2024
01:10 - 02:50
 
Film • Kriminalka
100 min
Združene države Amerike, 2000
8 /10
Brez ocene
Režija: Guy Ritchie
Igrajo
Benicio Del Toro
Dennis Farina
Vinnie Jones
Brad Pitt
Rade Šerbedžija
In še: Jason Statham, Alan Ford, Mike Reid, Robbie Gee, Lennie James
Prikaži več
Brezkompromisni organizatorji boksarskih dvobojev, ruski gangster, nesposobna roparja in judovski draguljarji se znajdejo v boju za ukraden diamant.

Nepopravljivi tat Franky 'Štiriprsti' (Benicio Del Toro) se na poti v New York, kjer naj bi zločinskemu šefu Aviju (Dennis Farina) predal ukradeni diamant, ustavi v Londonu. Tam ga zamika, da bi sodeloval pri stavah, povezanih z nezakonitim boksarskim spopadom. Spopad organizira ruski gangster Boris 'Rezilo' Jurinov (Rade Šerbedžija) in Frankyju se niti sanja ne, da se je ujel v past.

Medtem novopečena promotorja nezakonitega boksa Turkish (Jason Statham) in njegov poslovni partner Tommy (Stephen Graham) v ciganskem naselju naletita na amaterskega boksarja irskega rodu Mickeyja O'Neila (Brad Pitt). Prepričata ga, da se spopade v dvoboju, katerega izid je že vnaprej zrežiran.

V New Yorku pa Avija razbesni novica, da so Frankyja opeharili, zato s svojimi pajdaši odleti v London, da bi osebno poiskal pajdaša in dragoceni diamant. Stvari gredo hitro od slabega na slabše in se nato izpridijo v popolno zmedo; tukaj so kup denarja, nasilni izterjevalci, lastniki stavnic, orožje in nazadnje še presneti pes!

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane