Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Njegovi tastari

Meet the Fockers

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Life
Sobota, 18. 12. 2021
12:00 - 14:20
 
Film • Komedija
140 min
Združene države Amerike, 2004
6 /10
58%
Režija: Jay Roach
Igrajo
Robert De Niro
Ben Stiller
Dustin Hoffman
Barbra Streisand
Blythe Danner
In še: Teri Polo, Owen Wilson, Spencer Pickren, Bradley Pickren, Alanna Ubach
Prikaži več
Greg mora po tem, ko je spoznal starše svoje zaročenke Pam, te predstaviti še svojim staršem. A družini si ne bi mogli biti bolj različni.

V prvem delu smo spremljali bolničarja Grega (Ben Stiller), ko je med prvim obiskom bodočega tasta Jacka (Robert De Niro) in tašče Dine (Blythe Danner ) izgubil vso prtljago, zažgal njihovo dvorišče, pretiraval pri odbojki v bazenu, pobarval mačko in pristal na detektorju laži.

Ko je Gregu končno uspelo nekako priti v t. i. Krog zaupanja svojega bodočega tasta, sta se z zaročenko Pam (Teri Polo) začela intenzivno pripravljati na poroko. Vse teče kot po maslu, ostala je le še ena malenkost, ki jo je treba urediti. Starši obeh zaljubljencev se morajo prvič srečati in preživeti skupni konec tedna.

Družini, ki skoraj ne bi mogli biti bolj različni, prve trenutke preživita še kolikor toliko znosno, dokler Gregov tast Jack, nekdanji agent Cie in človek brez trohice smisla za humor in tolerance do drugačnih, ne odkrije, da sta Gregova starša - odvetnik Bernie (Dustin Hoffman) in terapevtka Roz (Barbra Streisand) - za njegov okus čisto preveč liberalen par.

On je po Gregovem rojstvu pustil pravo in postal samo oče, ki skrbi za sina, mama pa je terapevtka in specialistka za spolnost starejših občanov.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane