Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Ninja želve: Iz senc

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox
Ponedeljek, 16. 8. 2021
12:40 - 14:55
 
Film • Pustolovščina
135 min
Združene države Amerike, 2016
6 /10
48%
Režija: Dave Green
Igrajo
Megan Fox
Will Arnett
Laura Linney
Stephen Amell
Noel Fisher
In še: Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Tyler Perry, Brian Tee
Prikaži več
Po tem, ko so se uprli Shredderju, se morajo bojevniški želvji bratje soočiti z največjim zlom dotlej: zloglasnim Krangom.

Ustvarjalci akcijskih spektaklov "Podli fantje", "Armageddon" in "Transformerji" prinašajo nove zabavne avanture obešenjaških ninja želv Rafaela, Leonarda, Michelangela in Donatela, ki morajo znova reševati New York pred uničenjem.

Njihov večni sovražnik Shredder, ki je ušel iz zapora, je iznašel način, kako lahko ustvari lastne mutante; poleg tega pa se nad mesto zgrnejo uničujoči robotski Nezemljani. Dodatne težave povzročajo nesoglasja med želvjimi brati, saj bi se s pomočjo Shredderjevega seruma lahko spremenili v navadne ljudi. K sreči se lahko zanesejo na modre nasvete podganjega učitelja Splinterja in na pomoč zveste prijateljice April.

Priljubljeni bojevniški želvji bratje z imeni resničnih renesančnih umetnikov so svojo filmsko renesanso doživeli leta 2014, zdaj pa so pripravljeni na novo poglavje: zločin nikoli ne počiva, zato bodo mutirani borci za pravico in nepoboljšljivi zabavljači vnovič stopili iz sence.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane