Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Ne skrbi, draga

Don't Worry Darling

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Včeraj, 1. 10. 2023
03:32 - 05:31
 
Film • Drama
119 min
Združene države Amerike, 2022
6 /10
74%
Režija: Olivia Wilde
Igrajo
Florence Pugh
Harry Styles
Chris Pine
Olivia Wilde
KiKi Layne
In še: Gemma Chan, Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali
Prikaži več
Nesrečna gospodinja v 50. letih odkritje pretresljivo resnico, njen mož pa ima temačno skrivnost.

Alice in Jack sta zadovoljna, ker lahko živita v idealizirani skupnosti Victory, eksperimentalnem mestu, kjer z družinami živijo možje, ki delajo za strogo zaupni projekt Victory.

Družbeni optimizem 50. let prejšnjega stoletja, ki ga zagovarja njihov izvršni direktor Frank, preveva vsak vidik vsakdanjega življenja v tej tesno povezani puščavski utopiji.

Medtem ko možje vsak dan preživijo na sedežu projekta Victory in delajo na "razvoju progresivnih materialov", njihove žene - vključno s Frankovo ​​elegantno partnerko Shelley - čas preživljajo v lepoti, razkošju in razuzdanosti njihove skupnosti.

Življenje je popolno, saj podjetje zadovolji potrebe vsakega stanovalca. Vse, kar zahtevajo v zameno, je diskretnost in nedvomna predanost cilju.

Toda ko se v njenem idiličnem življenju začnejo pojavljati razpoke, ki razkrivajo, da se pod privlačno fasado skriva nekaj zloveščega, se začne Alice spraševati, kaj točno počneta v Victoryju in zakaj. Koliko je Alice pripravljena izgubiti, da bi razkrila, kaj se v resnici dogaja v tem raju?

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane