Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Nasmej me

Humor Me

Deli z ostalimi:
Na sporedu
CineStar TV
Danes, 25. 4. 2024
23:00 - 00:50
 
Film • Komedija
110 min
Združene države Amerike, 2017
6 /10
68%
Režija: Sam Hoffman
Igrajo
Jemaine Clement
Elliott Gould
Ingrid Michaelson
Maria Dizzia
Priscilla Lopez
In še: Joey Slotnick, Willie C. Carpenter, Le Clanché du Rand, Rosemary Prinz, Annie Potts
Prikaži več
Nate je nagrajeni pisec gledaliških iger, ki ostane brez žene, službe in doma. Preseli k ekscentričnemu očetu in sprejme delo v skupnosti upokojencev.

Nekoč obetavni in nagrajeni newyorški pisec gledaliških iger Nate (Jemaine Clement) se trudi dokončati svoj zadnji scenarij, ko ga nepričakovano zapusti žena in odpelje njunega sina. Pretresen, osamljen in brez denarja se je Nate prisiljen preseliti k svojemu ekscentričnemu, ovdovelemu očetu Bobu (Elliott Gould), ki v New Jerseyju živi v skupnosti upokojenih igralcev golfa. Šaljivi Bob, ki ima vselej pri roku kakšen vic, se s humorjem loteva življenjskih izzivov, tudi smrti ljubljene žene, ta sproščenost pa spravlja Nata ob pamet.

V prepričanju, da bo Natu koristilo nekaj discipline, Bob pošlje sina delat k Ellisu, staremu nekdanjemu marincu, ki vodi interesne dejavnosti v skupnosti. V službi Nate naleti na amatersko gledališče upokojencev, ki se trudijo na odru uprizoriti muzikal. Nate jim sklene pomagati, vendar kmalu ugotovi, da bo sodelovanje s starimi čudakinjami zanj precej trd oreh.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane