Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Moja obilna grška poroka

My Big Fat Greek Wedding

Deli z ostalimi:
Na sporedu
CineStar TV
Danes, 28. 11. 2022
08:10 - 10:05
 
Film • Komedija
115 min
Združene države Amerike, 2002
7 /10
73%
Režija: Joel Zwick
Igrajo
Nia Vardalos
Michael Constantine
Christina Eleusiniotis
Kaylee Vieira
John Kalangis
In še: Lainie Kazan, Marita Zouravlioff, Sarah Osman, Petra Wildgoose, Melissa Todd
Prikaži več
Toula Portokalos je pri tridesetih letih še vedno samska. Dela v grški restavraciji svojih staršev. Njeni dnevi so enolični in dolgočasni.

Toula mirno prenaša nerganje cele družine in zavrača očeta, ki jo hoče poslati v Grčijo po ženina. Toula hoče več od življenja, vendar ji manjka poguma. Ko začne obupavati, se v družinski restavraciji zagleda v čednega neznanca. Tokrat je pripravljena na spremembe, zato se kljub očetovemu nasprotovanju vpiše v računalniški tečaj in si privošči manjšo stilsko preobrazbo.

Zaposli se pri teti v potovalni agenciji, kjer se oglasi tudi čedni neznanec, v katerega se je zagledala v restavraciji. Lepotcu je ime Ian Miller in je srednješolski učitelj. Ian povabi Toulo na zmenek in kmalu se zaljubita.

Svojo ljubezen bosta okronala z obilno grško poroko. Vendar brez težav ne bo šlo, saj je Toulin oče Gus ogorčen nad hčerinim izbrancem. Le kako se je mogla zaljubiti v fanta, ki ni Grk? Toda Gusu ne preostane drugega, kot da sprejme Iana, Ian pa se mora navaditi na Toulino ogromno družino.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane