Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
CineStar Premiere 2
Včeraj, 10. 12. 2023
15:00 - 16:45
 
Film • Komedija
105 min
Združene države Amerike, 2023
5 /10
61%
Režija: Michael Jacobs
Igrajo
Diane Keaton
William H. Macy
Richard Gere
Susan Sarandon
Emma Roberts
In še: Luke Bracey, DazMann Still, Joshua Jacobs, Azriél Patricia, Michael Kostroff
Prikaži več
Michelle in Allen povabita starše, da se končno srečajo pred poroko. Izkaže se, da se že dobro poznajo in da imajo o zakonu različna mnenja.

Howard in Monica v hotelski sobi končujeta zvezo, ki naj bi bila afera za eno noč, a se je prelevila v katastrofalno štiri mesece trajajoče razmerje. Monica zapusti Howarda z grozljivo grožnjo, da ga bo ubila, če se še kdaj srečata.

Grace in Sam se spoznata v kinu. Po žalostnem skupnem večeru se odpravita v motel, a se ne moreta prisiliti, da bi prevarala svoja zakonca. Grace še vedno ljubi soproga, Sam pa še vedno razmišlja o svoji prvi ljubezni. Vso noč sta se pogovarjala in sprehajala po mestu.

Allen (30) na poroki pripoveduje o svoji zvezi z Michelle (30), ko prestreže nevestin šopek, ki ga je vrgla naravnost v njegovo dekle. Michelle ponižana zapusti Allena z ultimatom: naj se odloči za zakon ali pa za slovo. Vsak odide k svojim staršem po nasvet.

Allen se v strahu, da se bo zveza izrodila, ne želi poročiti. Romantična Grace pa povabi Allena in njegove starše na večerjo. Allen in Michelle sta prepričana, da se njuni starši še niso srečali.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane