Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Mišek Stuart Little 2

Stuart Little 2

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Sobota, 11. 12. 2021
12:35 - 14:25
 
Film • Animirani
110 min
Združene države Amerike, 1999
6 /10
41%
Režija: Rob Minkoff
Igrajo
Michael J. Fox
Geena Davis
Hugh Laurie
Jonathan Lipnicki
Anna Hoelck
In še: Ashley Hoelck, Nathan Lane, Melanie Griffith, James Woods, Steve Zahn
Prikaži več
Stuart reši kanarčico Marjetico, ki se preseli k Littlovim, kar zmoti mačka Snežka. A ko nekega dne izgine, se jo Snežko in Stuart odpravita poiskat.

Dve leti sta minili, od kar smo se mudili na obisku pri družini Little. Stuart je zelo zadovoljen z novim življenjem. Hodi v šolo (v čisto svojem avtu), zna spretno sestavljati modelčke letal in je zelo ponosen, da je član nogometnega moštva. Rad ima tudi starejšega brata Georga in malo sestrico Martho (Anna in Ashley Hoelck). Celo domišljavemu mucu Snežku je sčasoma prirasel k srcu. V svetu Littlovih je vse lepo in prav.

A Stuart hrepeni po prijatelju; nekom, ki bi bil tak kot on. Ko se vrača iz šole, zasliši glasno čivkanje in nenadoma na sovoznikov sedež z neba pade ranjena ptičica. Ko se zave, se skrivnostna ptica predstavi za Marjetico. S prestrašenim glasom mu pove, da jo ogroža Sokol, kriminalec, ki se ga vsi bojijo, saj terorizira vsa manhattanska bitja.

Stuart jo reši pred zlikovcem in Marjetica se preseli k njim, vendar nekega dne skrivnostno izgine. Stuart in Snežko pa morata prečesati mesto, da bi jo našla.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane