Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Mala Italija

Little Italy

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinestar Family
Nedelja, 1. 10. 2023
21:00 - 22:40
 
Film • Komedija
100 min
Združene države Amerike, 2018
6 /10
67%
Režija: Donald Petrie
Igrajo
Emma Roberts
Hayden Christensen
Danny Aiello
Andrea Martin
Adam Ferrara
In še: Gary Basaraba, Alyssa Milano, Linda Kash, Vas Saranga, Amrit Kaur
Prikaži več
Sin in hči dveh lastnikov picerij in dolgoletnih tekmecev se zaljubita, a na poti jima stoji spor med njunima družinama.

Nikki Angioli (Emma Roberts) in Leo Campo (Hayden Christensen) sta bila med odraščanjem v četrti Mala Italija v Torontu tekmeca in hkrati najboljša prijatelja. Njuna očeta Sal Angioli in Vince Campo sta skupaj vodila picerijo Pizza Napoli, ki se je zaradi kombinacije družinskih receptov njunih prednikov lahko pohvalila z najboljšo pico v četrti.

Nato pa sta zaradi spora postala tekmeca in odprla vsak svojo picerijo, drugo zraven druge. Nikki se odloči zapustiti svojo družino in odide v London, da bi se učila kuhanja. Leo pa ostane v Torontu in dela v očetovi restavraciji.

Po petih letih Nikki obišče svojo družino v Torontu in ponovno sreča Lea, do katerega še vedno čuti privlačnost. A nista edina člana družin, ki morata skrivati svojo ljubezen. Njuna stara starša Franca in Carlo se zaročita, kar še podžge spor med Salom in Vincem. Odločita se za tekmovanje v pripravi pice in tisti, ki izgubi, bo moral zapustiti četrt. Družini pa naj bi zastopala prav Nikki in Leo.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane