Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Planet TV
Nedelja, 26. 9. 2021
22:03 - 23:45
 
Film • Akcija
102 min
Koprodukcija, 2014
6 /10
47%
Režija: Luc Besson
Igrajo
Scarlett Johansson
Morgan Freeman
Min-sik Choi
Amr Waked
Julian Rhind-Tutt
In še: Pilou Asbæk, Analeigh Tipton, Nicolas Phongpheth, Jan Oliver Schroeder, Luca Angeletti
Prikaži več
Ženska, ki jo zlorabijo za prenos močne nove droge, s pomočjo svojega tovora razvije nadčloveške sposobnosti in sklene ustaviti svoje ugrabitelje.

Lucy, brezskrbno študentko v Tajvanu, partner prepriča, naj dostavi kovček njegovemu poslovnemu partnerju. Še preden dojame, kaj se dogaja, jo ugrabi neusmiljeni gospod Jang. Njegovi plačanci v njeno drobovje všijejo močno sintetično substanco, ki bi jo najverjetneje ubila, če bi paketek začel puščati. Njen strah se prevesi v obup. Pošljejo jo na pot kot prenašalko neprecenljivega novega mamila.

Ko kemikalija začne pronicati v njeno telo, se le-to začne spreminjati: nenadoma ima Lucy na voljo več kot 10 odstotkov običajnih umskih zmožnosti in sčasoma se preobrazi v bitje z nadčloveškimi sposobnostmi. Vsakršno informacijo vsrka v trenutku, z mislimi lahko premika predmete ter svoje telo pripravi do tega, da ne občuti bolečine in nelagodja. Za petami so ji neusmiljeni mafijci, ki so pripravljeni ubiti vsakogar na svoji poti in odločeni pridobiti dragoceno mamilo iz telesa Lucy. Ta pa se iz žrtve spremeni v neustrašno bojevnico s sposobnostmi onkraj človeških zmožnosti.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane