Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Sreda, 24. 7. 2024
04:20 - 06:00
 
Film • Komedija
100 min
Združene države Amerike, 2010
7 /10
77%
Režija: Will Gluck, Ian Toynton, Michael Lange, Michael Fresco, Tony Wharmby, Patrick R. Norris, Norman Buckley, Sanford Bookstaver, James Marshall, Doug Liman, Sandy Smolan, Lev L. Spiro, Robert Duncan McNeill, Daniel Attias, Steven Robman, Keith Samples, Jesús Salvador Treviño, David Barrett, Rodman Flender, Helen Shaver, Tate Donovan, Lesli Linka Glatter, Roxann Dawson, Michael Schultz, John Stephens
Igrajo
Emma Stone
Amanda Bynes
Penn Badgley
Thomas Haden Church
Patricia Clarkson
In še: Lisa Kudrow, Stanley Tucci, Aly Michalka, Dan Byrd, Peter Gallagher
Prikaži več
Vzorna dijakinja skuša s pomočjo govoric postati priljubljena in nekaj zaslužiti.

Olive Penderghast (Emma Stone) se v srednji šoli počuti povsem nevidno. Ko jo najboljša prijateljica Rhiannon povabi, da z njeno družino preživi konec tedna, se ji Olive zlaže, da ima zmenek z izmišljenim študentom. Naslednji teden, ko se dekleti pomenkujeta na dekliškem stranišču, si Olive vnovič izmisli, da je izgubila nedolžnost.

A neka sošolka sliši pogovor in po šoli se kot vihar razširijo govorice o prešuštni Olive. Nenadoma srednješolko poznajo vsi. Resnico zaupa le prijatelju Brandonu, ki je gej, in mu svetuje, naj se nadlegovanju upre ter se tudi sam zlaže, da je spal z dekletom.

Brandon jo prosi za pomoč in na zabavi uprizorita lažno vročo romanco. Kmalu jo za podobno uslugo prosijo tudi drugi družbeni izobčenci, zato se je oprime sloves lahkoživke. Olive sprva uživa v pozornosti, a je na čedalje slabšem glasu, vse več težav pa ima tudi pri prepoznavanju resničnih prijateljev in ljubezni.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane