Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Nedelja, 17. 12. 2023
13:40 - 16:05
 
Film • Triler
145 min
Koprodukcija, 2016
6 /10
41%
Režija: Gore Verbinski
Igrajo
Dane DeHaan
Jason Isaacs
Mia Goth
Ivo Nandi
Adrian Schiller
In še: Celia Imrie, Harry Groener, Tomas Norström, Ashok Mandanna, Magnus Krepper
Prikaži več
Mlad poslovnež mora iz skrivnostnega zdravilišča v Alpah pripeljati svojega šefa nazaj domov. Kmalu odkrije, da čudodelna terapija ni to, kar se zdi.

Lockhart (Dane DeHaan), mlad in ambiciozen poslovnež z Wall Streeta, se po naročilu upravnega odbora napoti v švicarske Alpe z nalogo, da bi poiskal direktorja podjetja in ga pripeljal nazaj domov v ZDA.

Mladenič kmalu ugotovi, da se za nenavadnimi čudežnimi postopki zdravljenja skrivajo številne skrivnosti. Iskanje resnice ga pahne na rob razuma, saj tudi njemu postavijo diagnozo nenavadne bolezni, zato na lastni koži občuti grozljive terapije iskanja "boljšega počutja".

Medtem ko razvozlava nedoumljivo uganko srhljivega sanatorija, spozna mlado pacientko Hannah (Mia Goth), ekscentrično gospo Watkins, ki je prav tako kot on sumničava do blagodejnih učinkov terapije, ter predstojnika zlovešče ustanove dr. Volmerja (Jason Isaacs), ki vztraja pri tem, da čudodelna voda iz podzemnega zbiralnika pod starim poslopjem zanesljivo ozdravi "vse bolezni sodobnega človeka".

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane