Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
CineStar TV
Sobota, 24. 2. 2024
20:15 - 22:10
 
Film • Akcija
115 min
Združene države Amerike, 2014
7 /10
79%
Režija: Chad Stahelski, David Leitch
Igrajo
Keanu Reeves
Michael Nyqvist
Alfie Allen
Willem Dafoe
Dean Winters
In še: Adrianne Palicki, Omer Barnea, Toby Leonard Moore, Daniel Bernhardt, Bridget Moynahan
Prikaži več
Ko upokojenega plačanega morilca kruti ruski mafijec prisili, da se vrne v posel, se neusmiljeno spusti v lov na svoje nasprotnike.

Njegova nepopustljivost je legendarna v svetu podzemlja, mi pa ji bomo priče v filmu John Wick, zgodbi o maščevanju in odrešitvi. Po nenadni smrti svoje ljubljene žene dobi John Wick (Keanu Reeves) od nje zadnje darilo - psičko Daisy s sporočilom, v katerem ga prosi, naj ne pozabi ljubiti.

Johnovo žalovanje pa se prekine, ko njegov boss mustang letnik 1969 pritegne pozornost sadističnega kriminalca Iosefa Tarasova (Alfie Allen). Ko mu John noče prodati avta, se Iosef s svojimi pajdaši spravi nanj, mu vlomi v hišo, ukrade avto, pretepe Johna in ubije Daisy. Ne zavedajo se, da so s tem prebudili enega najkrutejših plačancev vseh časov v svetu zločina.

Johnovo iskanje ukradenega avtomobila ga pripelje v dele New Yorka, ki jih turisti ne bodo videli - v podzemni svet zločina, ki mu je John nekoč vladal. John kmalu izve, da išče sina krutega ruskega mafijskega šefa bossa Vigga Tarasova (Michael Nyqvist), svojega nekdanjega naročnika, ki razpiše nagrado na njegovo glavo, da bi rešil sina. John mora za svoje preživetje znova postati neusmiljeni ubijalski stroj in se spusti v boj z Viggom in njegovimi vojaki, katerega morda ne bo preživel nihče.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane