Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Je ali ni?

In & Out

Deli z ostalimi:
Na sporedu
STAR Movies
Ponedeljek, 18. 12. 2023
06:00 - 07:35
 
Film • Komedija
95 min
Združene države Amerike, 1997
6 /10
Brez ocene
Režija: Frank Oz
Igrajo
Kevin Kline
Joan Cusack
Tom Selleck
Matt Dillon
Debbie Reynolds
In še: Wilford Brimley, Bob Newhart, Gregory Jbara, Shalom Harlow, Shawn Hatosy
Prikaži več
Howardovo življenje pretrese izjava nekdanjega učenca, ki svojega učitelja javno opredeli za geja. Čez noč postane medijska senzacija.

Učenci priljubljenega srednješolskega učitelja angleščine Howarda Bracketta so povsem osupli. Ali je njihov prizadevni in zabavni šolski vzornik zares gej? To vendar ni mogoče, saj se bo vsak čas poročil! Ampak počakajte malo, po drugi strani pa drži, da ljubi gledališče ter obožuje popevke in filme Barbre Streisand ...

Vse se je zgodilo bliskovito in je zasukalo Howardovo idilično življenje v Greenleafu v Indiani na glavo. Eden njegovih nekdanjih učencev je zdaj hollywoodski filmski zvezdnik in javno prizna spolno usmerjenost svojega učitelja – nič manj kot ob zahvali na podelitvi filmskih nagrad! Greenleaf se čez noč prelevi v medijsko senzacijo, ki jo oblegajo novinarji in paparaci, njihova osrednja tarča pa je čedalje bolj obupani Howard.

Televizijski poročevalec Peter Malloy je odločen, da bo Howarda prisilil v javno razkritje svoje spolne usmerjenosti. Ta pa se kljub vsemu mrzlično pripravlja na poroko z zaročenko Emily Montgomery, ki na veseli dogodek potrpežljivo čaka že polna tri leta.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane