Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Hrvatska radiotelevizija 1
Sreda, 20. 3. 2024
05:40 - 06:30
 
Nadaljevanka • Telenovela
50 min
Brazilija, 2015, S 1, E 100
9 /10
Brez ocene
Režija: Rogério Gomes, Roberta Richard
Igrajo
Paolla Oliveira
Alinne Moraes
Rafael Cardoso
Felipe Camargo
Emilio Dantas
In še: Louise Cardoso
Zgodba iz dveh obdobij, 19. stoletja in sodobnosti, o zaljubljenem paru, ki se loči, nato pa najde drugo priložnost, da se bori za svojo ljubezen.

Felipe je obupan zaradi Alexovega izginotja. Melissa priseže, da ne ve, kje je njen sin. In Zilda obupa. Pedro pošlje Melissi svojo fotografijo z Alexo in Felipe jima sledi. Anita Afonsu izpove svojo ljubezen. Emilia razloži Livii, da potrebuje čas, da spozna svojega očeta, in reče, da bo vrnila klet v Vitorio. Alberto se želi opravičiti Emiliji.

Vitoria najde Alberta na robu stopnic in mu poskuša pomagati. Emilia pokliče očeta, Vitoria pa bivšemu možu razloži, da ga ima hči rada in mu je odpustila, obljubi, da bo skrbela za hčerko in vnukinjo. Melissa razmišlja o Pedrovih besedah. Felipe vodi Livio do slapa in Pedro se jima približa s pištolo. Ker se počuti ponižanega, Pedro grozi, da bo ubil Livio in Felipeja. Kot v preteklosti Melissa skuša ustaviti Pedra. Ariel pomaga Melissi in ji daje izjemno moč. Dorotéia obljubi, da bo pomagala Melissi, ki trpi zaradi duhov iz preteklosti.

Felipejeva penina je velika uspešnica. Poročijo se Anita in Afonso, Massimo in Salome ...

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane