Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Doktor Sleep

Doctor Sleep

Deli z ostalimi:
Na sporedu
ORF 1
Sobota, 27. 1. 2024
00:05 - 02:25
 
Film • Grozljivka
140 min
Združene države Amerike, 2019
7 /10
89%
Režija: Mike Flanagan
Igrajo
Ewan McGregor
Rebecca Ferguson
Kyliegh Curran
Cliff Curtis
Zahn McClarnon
In še: Emily Alyn Lind, Selena Anduze, Robert Longstreet, Carel Struycken, Catherine Parker
Prikaži več
Štirideset let po grozljivih dogodkih iz "Izžarevanja" mora Dan Torrance zaščititi mlado dekle pred vampirskim kultom, ki se hrani s "sijajem" otrok.

Srhljivka "Doktor Sleep", posneta po zgodbi Stephena Kinga, nadaljuje zgodbo Dannyja Torrancea 40 let po grozljivih dogodkih v gorskem hotelu Overlook, katerim smo bili priča v filmu "Izžarevanje" Stanleyja Kubricka.

Prestrašen zaradi otroške travme, zdaj odrasli Dan (Ewan McGregor) po mnogih letih zasvojenosti z alkoholom v majhnem mestecu najde prijatelje in nekaj miru, ki se hitro razblini, ko naleti na deklico Abro (Kyliegh Curran), ki ima podoben dar – sposobnost "izžarevanja".

Abra je začutila, da sta si z Danom podobna, zato ga je poiskala v upanju, da ji bo pomagal v boju proti neusmiljeni Rose Klobučarki (Rebecca Ferguson) in njenim vampirskim privržencem, ki se hranijo s "sijajem" nedolžnih, da bi postali nesmrtni.

Danny in Abra spustita v brutalno bitko za življenje, Danny pa se je primoran soočiti s svojimi strahovi in znova prebuditi duhove iz njegove preteklosti.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane