Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Torek, 11. 5. 2021
20:55 - 22:40
 
Film • Akcija
105 min
Združene države Amerike, 2003
7 /10
Brez ocene
Režija: Peter Berg
Igrajo
Dwayne Johnson
Seann William Scott
Christopher Walken
Rosario Dawson
Ewen Bremner
In še: Jon Gries, William Lucking, Ernie Reyes Jr., Stuart F. Wilson, Dennis Keiffer
Prikaži več
Sin premožnega zločinca izgine v amazonskem pragozdu, kjer je iskal dragoceno arheološko najdbo. Njegov oče za njim pošlje plačanca Becka.

Sodobna akcijska komedija se odvija na surovem, nepredvidljivem prizorišču amazonskega pragozda. Odločni Beck (Dwayne 'The Rock' Johnson) je plačanec, ki je zadolžen, da "opomni" dolžnike, naj malce pohitijo z odplačevanjem, včasih pa tudi poišče kakšno izginulo osebo.

Ker mu surovi posli niso najbolj pri srcu, mu šef Billy naroči še zadnjo, a zato toliko bolj težavno nalogo. Beck se mora odpraviti v amazonsko džunglo in tam poiskati Billyjevega sina Travisa (Seann William Scott), ki je zbežal zaradi neporavnanih računov, sedaj pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Beck se ob iskanju nehote znajde na poti lokalnega izkoriščevalca Hatcherja (Christopher Walken), ki bogati na račun domačinov in kateremu se je Travis že zameril. V situacijo se vmeša še Travisova prijateljica Mariana (Rosario Dawson), domačinka, ki vodi upor proti Hatcherju in ki v svetem kipcu, ki ga išče Travis, vidi novo upanje in spodbudo za svoje ljudstvo.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane