Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Sci-Fi
Jutri, 27. 3. 2023
02:00 - 04:00
 
Film • Komedija
120 min
Združene države Amerike, 2009
8 /10
86%
Režija: Ruben Fleischer
Igrajo
Jesse Eisenberg
Woody Harrelson
Emma Stone
Abigail Breslin
Amber Heard
In še: Bill Murray, Derek Graf
Sramežljiv študent, oborožen fant in sestri, ki želita v zabaviščni park, združijo moči za potovanje po Ameriki, ki jo prepredajo zombiji.

Virus je večino ljudi spremenil v krvoločne zombije, ki lovijo redke preživele. V boju z njimi mladi Columbus združi moči z brezkompromisnim Tallahasseejem, ki je pravi umetnik pobijanja zombijev. Na njunem pohodu se jima pridružita premeteni sestri, ki želita naivna moška sprva opehariti, toda če želijo preživeti, morajo združiti moči in najti nove inovativne in zabavne načine iztrebljanja množice podivjanih spak.

Piflarski študent Columbus je velik boječnež – a če se bojiš, da te bodo požrli zombiji, te strah lahko tudi ohranja pri življenju. Tallahassee se ničesar ne boji; maha z avtomatsko puško in s sekiro na veliko pobija zombije, predvsem pa je trdno odločen dobiti zadnjo čokoladico Twinkie na svetu. Moči združita z Wichito in Little Rock, ki sta prav tako našli edinstven način preživetja sredi zombijevskega razdejanja. Odločiti se bodo morali, kaj je slabše – se zanesti eden na drugega ali podleči krvoločnim pošastim.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane