Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Sobota, 20. 4. 2024
07:35 - 09:05
 
Film • Pustolovščina
90 min
Kanada, 2021
7 /10
84%
Režija: Robin Wright
Igrajo
Robin Wright
Demián Bichir
Sarah Dawn Pledge
Kim Dickens
Warren Christie
In še: Finlay Wojtak-Hissong, Brad Leland, Jordan Bullchild, Dave Trimble, Rikki-Lyn Ward
Prikaži več
Robin Wright v glavni vlogi in prvič tudi kot režiserka prinaša zgodbo o žalujoči odvetnici, ki sklene iskati smisel v samoti surove ameriške divjine.

Po travmatični izkušnji Edee Holzer (Robin Wright) svojemu terapevtu prizna, da noče biti med ljudmi. Zapusti mesto in se preseli v Wyoming, kjer kupi majhno, odmaknjeno kočo in se odloči živeti v samoti brez modernih pripomočkov, ki bi jo povezovali z zunanjim svetom, vključno s telefoni ali avtomobili.

Na začetku se bori z osnovnimi opravili, vključno s sekanjem drv in ribolovom. Ko se poškoduje, jo lovec Miguel in njegova prijateljica ter medicinska sestra Alawa rešita in ji pomagata okrevati. Miguel ji pomaga obnoviti zaloge hrane in drv, ter obnovi preostanek njene koče. Edee je hvaležna, a mu pove, da si želi samote.

Miguel jo razume in ji ponudi, da jo lahko nauči spretnosti, ki jih bo potrebovala za življenje v divjini. Pove ji tudi, da sta njegova žena in hči pred leti umrli v nesreči, Edee pa razkrije le, da je včasih imela družino. Nekega dne jo prosi, naj pazi njegovega psa. Toda ko mine več mesecev, Miguel pa se ne vrne, se Edee prvič po dolgem času odpravi v mesto, da bi ga poiskala.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane