Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Četrtek, 19. 5. 2022
23:25 - 01:25
 
Film • Akcija
120 min
Združene države Amerike, 2018
8 /10
85%
Režija: David Leitch
Igrajo
Ryan Reynolds
Josh Brolin
Morena Baccarin
Julian Dennison
Zazie Beetz
In še: T.J. Miller, Leslie Uggams, Karan Soni, Brianna Hildebrand, Jack Kesy
Prikaži več
Jezikavi mutant Deadpool zbere moštvo izobčencev, da bi dečka z nadnaravnimi močmi zaščitil pred surovim časovnim popotnikom Cablom.

Iz Marvelovega filmskega vesolja super herojev na velika platna prihaja nadaljevanje zgodbe o nenavadnem antijunaku s hudomušnim in pikrim smislom za humor.

Nadaljevanje filma je še bolj divje in nepredvidljivo od izvirnika, polno značilnega črnega humorja in obešenjaških komentarjev glavnega junaka Wada oziroma super junaka Deadpoola. Po preživetju nesrečnih dogodkov si želi Wade Wilson (Ryan Reynolds) uresničiti sanje in postati Poughkeepsiejev najbolj priznani rejec buldogov, obenem pa se hoče naučiti sprejemanja odprtega odnosa.

Wade se na svoji poti ob boku novih znancev bori s kupom najrazličnejših neznancev, nindža bojevnikov in drugih zamaskiranih zlikovcev, da bi odkril pomen družine in prijateljstva – pa tudi domiselnih kostumov, ki jih uporablja za svoje svobodomiselno in pestro spolno življenje. Čakata ga nova pustolovščina in skodelica za kavo z napisom "najboljši ljubimec na svetu".

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane