Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Brusnični božič

Cranberry Christmas

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Petek, 6. 10. 2023
14:25 - 15:55
 
Film • Drama
90 min
Združene države Amerike, 2020
6 /10
Brez ocene
Režija: Linda-Lisa Hayter
Igrajo
Nikki Deloach
Benjamin Ayres
Marci T. House
Erin Boyes
Greg Rogers
In še: Joanne Wilson, Alix West Lefler, Jennifer Higgin, Raylene Harewood, Raf Rogers
Prikaži več
Ločen par hlini srečo po televiziji zaradi božičnega festivala in njunega posla. Toda kako se bosta odzvala, ko bosta soočena z novimi priložnostmi?

Dawn in Gabe Powell sta ustanovila Cranberry Lane, blagovno znamko za vse, kar je božično. Gabe namreč pripada tretji generaciji pridelovalcev brusnic v Bristolu. Vendar pa ima njun poslovni uspeh negativne posledice za njun zakon, saj je Dawn nenehno na poti in se osredotoča na širjenje blagovne znamke, medtem ko Gabe ostaja v Bristolu in skrbi za kmetijo.

Da se razhajata, sta povedala le svoji družini – njegovim staršem, njeni sestri in babici. V zmedi, kako razdeliti njuno skupno božično obveznost v Bristolu, sta oba domnevala, da je drugi preveč zaposlen, da bi organiziral božični festival brusnic, ki sta ga začela pred desetimi leti.

Organizacije se sprva lotita vsak zase, a se nato odločita združiti moči. Festival in njun skupni čas pa postaneta še bolj zapletena, ko želi Pamela Franks, ki ima lasten medijski imperij, posneti del festivala. Osredotočiti se želi na srečno poročeni par, ki vodi Cranberry Lane.

Strinjata se, saj bi tako festival postal prepoznaven po celi državi in v mesto pripeljal več obiskovalcev. Ko se za kamere in za Pamelo pretvarjata, da sta srečno poročen par, bosta Dawn in Gabe morda znova odkrila, kaj ju je sploh združilo.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane