Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Brad in Angelina - Vzpon in padec hollywoodskega zakona

Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Hrvatska radiotelevizija 2
Sobota, 5. 10. 2024
15:20 - 16:10
 
Dokumentarni program • Družboslovje
50 min
Velika Britanija, 2022
Brez ocene
Brez ocene
Režija: Zoran Trajkovic
Bila sta najslavnejši par na svetu, a popolna ljubezen Brada in Angeline se je spremenila v grenek, dolgotrajen razhod.

Bila sta najslavnejši par na svetu, povezovala pa so ju ljubezen, družina in skupne preizkušnje. "Brangelina" se je zdela kot neustavljiva sila. A nato so sanje nenadoma zbledele in zamenjala jih je nočna mora. V tem dokumentarcu raziskujemo, kako se je ena najbolj idealiziranih ljubezenskih zgodb prelevila v enega najbolj strupenih razhodov v zgodovini Hollywooda. Sprašujemo se: Kaj je šlo narobe?

S pomočjo poznavalcev, strokovnjakov in tistih, ki so spremljali "Brangelino", odkrivamo ključne trenutke te svetovno znane sage – od prvih govoric o njuni romanci na snemanju filma "Gospod in gospa Smith" do odmevne ločitve Brada in Jen, ameriškega zlatega parčka.

Razkrivamo zgodbo o Angelinini in Bradovi srečni, a pogosto nekonvencionalni družini: posvojila sta tri otroke iz Kambodže, Etiopije in Vietnama, ko pa je bila Angelina noseča, sta te fotografije prodala za rekordno vsoto. V dokumentarcu se dotaknemo tudi njunih najtežjih preizkušenj, vključno z Angelinino odločitvijo za mastektomijo, ki jo je javno priznala.

S pomočjo strokovnjakov raziskujemo njun boleč razhod, ki se je razvil v dolgotrajno, grenko bitko za skrbništvo, ki traja že sedem let.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane