Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Božična pogodba

The Christmas Contract

Deli z ostalimi:
Na sporedu
STAR Movies
Sobota, 22. 6. 2024
06:00 - 07:45
 
Film • Drama
105 min
Združene države Amerike, 2018
7 /10
70%
Režija: Monika Mitchell
Igrajo
Hilarie Burton
Robert Buckley
Danneel Ackles
Antwon Tanner
Jordan Ladd
In še: Tyler Hilton, Jason London, Hunter Burke, Teri Wyble, Ritchie Montgomery
Prikaži več
Samsko žensko je groza ob misli, da bi se vrnila v svoj rojstni kraj, potem ko izve, da bo tam njen bivši z novim dekletom.

Jolie Guidry, zaposlena pri spletnem časopisu, se je pred kratkim preselila v New York. Tja je sledila svojemu izvoljencu Fosterju, ta pa je nato prekinil razmerje z njo.

Približujejo se prazniki, a samsko Jolie je groza ob misli, da bi se vrnila v rojstni Lafayette v Louisiani, potem ko izve, da se bo tam njen bivši šopiril z novim dekletom Amy. Toda čeprav je bila zveza med Jolie in Fosterjem šibka, to ne velja za njuni družini: Joliejin in Fosterjev oče sta prijatelja in sta že pred desetletji skupaj pripravila božično praznovanje, ki je v mestu postalo stalnica in del tradicije.

Zdaj, ob tridesetletnici, ju čaka nagrada. Jolie omahuje, ali naj gre na praznovanje, saj nikakor ne želi srečati Fosterja. K sreči ji pomaga prijateljica Naomi in Jolie »podtakne« svojega brata, Jacka Friedmana, pisatelja grozljivk; vlogo Joliejinega fanta v Lafayettu bo že znal odigrati…

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane