Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Batman

The Batman

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Sreda, 4. 10. 2023
23:50 - 02:45
 
Film • Akcija
175 min
Združene države Amerike, 2022
8 /10
87%
Režija: Matt Reeves
Igrajo
Robert Pattinson
Zoë Kravitz
Jeffrey Wright
Colin Farrell
Paul Dano
In še: John Turturro, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson
Prikaži več
V njegovem drugem letu boja zoper zločin Batman razkriva korupcijo v Gothamu, medtem ko lovi serijskega morilca Ugankarja.

Dve leti patruljiranja po mestnih ulicah, kjer je kot maskirani super junak Batman vlival strah v kosti zločincev, sta pahnili Brucea Waynea globoko v podzemlje mesta Gotham.

Med podkupljenimi policijskimi uslužbenci in vplivnimi politiki ima le malo zaveznikov, ki jim lahko zaupa, zato se je osamljeni cestni pravičnik med svojimi someščani uveljavil kot edini prinašalec pravice in izvrševalec maščevanja.

Ko se nov serijski morilec nad premožno elito spravi s sadističnimi mahinacijami, skrivnostna sled šifriranih namigov pošlje največjega detektiva na svetu na nalogo v mestno podzemlje.

Tam naleti na Selino Kyle oziroma Catwoman, Pingvina, Carminea Falconea in seveda Ugankarja. Ko se dokazi začnejo kopičiti in vodijo vedno bliže in bliže domu ter razkrivajo veličino storilčevega zloveščega plana, mora Batman skovati nova zavezništva, razkriti krivca in vrniti pravico mestu Gotham, ki ga že dolgo pestita korupcija in zloraba oblasti.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane