Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Ananas ekspres

Pineapple Express

Deli z ostalimi:
Na sporedu
TV1000
Četrtek, 18. 4. 2024
01:50 - 03:55
 
Film • Akcija
125 min
Rusija, 2008
7 /10
73%
Režija: David Gordon Green
Igrajo
Seth Rogen
James Franco
Danny McBride
Kevin Corrigan
Craig Robinson
In še: Gary Cole, Rosie Perez, Ed Begley Jr, Nora Dunn, Amber Heard
Prikaži več
Len hašišar je priča umora, ki ga zagrešita mamilarski baron in pokvarjen policaj. Ker mu grozi smrt, pobegne s svojim dobaviteljem mamil.

Filmski ustvarjalci, zaslužni za komedijo "Superžur", so se vnovič sestali pri akcijski komediji "Ananas ekspres". Lena zguba Dale Denton (Seth Rogen) ima za obisk svojega enako lenega razpečevalca Saula Silverja (James Franco) samo en razlog: da bi kupil travo; natančneje, novo sorto marihuane, imenovano "Ananas ekspres".

Ko je Dale edini očividec umora s strani pokvarjene policistke (Rosie Perez) in najbolj nevarnega mestnega mamilarskega botra (Gary Cole), se ustraši in na prizorišču zločina odvrže zvitek svojega "Ananas ekspresa". Dale ima zdaj še en razlog, da obišče Saula. Izvedeti želi ali je sorta marihuane tako redka, da bi ga lahko na ta način izsledili. Izkaže se, da je res tako.

Dale in Saul se poženeta v beg za svoji življenji in spoznata, da njuna preganjavica ni zgolj rezultat uživanja te opojne snovi. Zločinci so jima tesno za petami in skušajo dognati, kako bi ju najhitreje ubili. Vkrcajte se na "Ananas ekspres"!

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane