Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Alvin in veverički 2

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Nedelja, 8. 10. 2023
06:01 - 07:30
 
Film • Animirani
89 min
Združene države Amerike, 2009
5 /10
49%
Režija: Betty Thomas
Igrajo
Jason Lee
Zachary Levi
David Cross
Justin Long
Matthew Gray Gubler
In še: Jesse McCartney, Amy Poehler, Anna Faris, Christina Applegate, Wendie Malick
Prikaži več
Veverički morajo svojo slavo postaviti na stranski tir, saj jih Dave pošlje v šolo. Tam pa jim preglavice povzroča trio veveričjih spogledljivk.

Zaradi Alvinovih odrskih norčij Dave pristane v bolniški postelji v Parizu. Med okrevanjem skrb za veveričke prevzame njegov bratranec Toby. Ta je še večji čudak in večja neroda kot Dave. Obseden je z igranjem videoiger in nima pojma o starševstvu.

Alvin, Simon in Theodore, ki hitro zaidejo v težave, mu stvari prav nič ne olajšajo. Navihani veverički Alvin, Simon in Theodore uživajo v svetovni slavi svojih pevskih dosežkov, toda njihov skrbnik David se odloči, da ne smejo zanemariti izobrazbe.

Pošlje jih v šolo, kjer se morajo soočiti s številnimi nepričakovanimi izzivi, dodatne preglavice in prve ljubezenske dileme pa jim prinese trio prebrisanih in pevsko zelo nadarjenih veveričjih spogledljivk.

Zabave in smeha polni glasbeni dvoboj se lahko prične! Alvin, Simon in Theodore začasno postavijo svojo slavo na stranski tir in se lotijo učenja. To ni lahek prehod, saj izkusijo marsikakšno tegobo šolskega življenja: nasilneže, klike, potegavščine, strogega ravnatelja.

A kar je najpomembnejše: njihove šolske dogodivščine postavijo na preizkušnjo predvsem družinske vezi.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane