Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Agent Ryan

Jack Ryan: Shadow Recruit

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Včeraj, 16. 1. 2022
16:30 - 18:15
 
Film • Akcija
105 min
Koprodukcija, 2014
6 /10
53%
Režija: Kenneth Branagh
Igrajo
Chris Pine
Keira Knightley
Kevin Costner
Kenneth Branagh
Lenn Kudrjawizki
In še: Alec Utgoff, Peter Andersson, Elena Velikanova, Nonso Anozie, Seth Ayott
Prikaži več
Analitik CIE Jack Ryan razkrije dokaze o ruski zaroti. Zaščititi mora zaročenko in z mentorjem Williamom Harperjem preprečiti teroristični načrt.

Izvirna zgodba o analitiku ameriške CIE spremlja mladega Jacka, ki uspešno razkrije dokaze o ruski zaroti, ki naj bi uničila gospodarstvo ZDA. Po terorističnih napadih 11. septembra je Jack na vojaški dolžnosti v Afganistanu, od tam pa se vrne ranjen ter večno zaznamovan z vojnim nasiljem. Raje kot vnovič na bojišče se odloči za službo na oddelku za finance pri sodobni ameriški obveščevalni službi.

Pod budnim nadzorom mentorja Harperja (Kevin Costner) postane spreten in uspešen analitik. A potem, ko se pokažejo zlonamerni načrti vplivnega ruskega oligarha, se mora iz pisarniškega uslužbenca skoraj čez noč preleviti v vohuna ter operativnega agenta in pred ruskimi najemniki rešiti zaročenko Cathy (Keira Knightley), ki ga nepričakovano obišče v Moskvi. Njun odnos in usoda države sta nenadoma odvisna od Ryanove sposobnosti, da se bolj kot v diplomatskih krogih izkaže na terenu.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane